Af: kasperfmn | Udgivet: 2009-03-04

(English version available below).

For nylig havde Filmz mulighed for at stille den populære tough-guy-skuespiller Danny Trejo et par hurtige spørgsmål omkring, hvad han har gang i for tiden, og hvad situationen er med den kommende Sylvester Stallone-film “The Expendables”, som Trejo er blevet sat i forbindelse med.

Trejo er en mand, de fleste nok på et tidspunkt har set i en mindre rolle i en eller anden film, da skuespilleren har optrådt i alt fra små cameos til ledende roller. Bl.a. har Trejo været at finde i “Spy Kids”- og “From Dusk Till Dawn”-franchisen og som Machete i den falske trailer i “Grindhouse”.

Lyn-interviewet, der foregik via e-mail, blev indledt med et par spørgsmål omkring Trejos involvering i “The Expendables”, men det kom vi ikke langt med. Svaret fra Trejos agent var overraskende, at Trejo ikke havde fået tilbudt en rolle i filmen.

Igennem årene har du samarbejdet flere gange med Robert Rodriguez. Hvordan er det at arbejde sammen med ham, og har I nogen andre projekter planlagt i fremtiden?

“Næste gang, du ser Robert, burde du spørge ham, hvordan det er at arbejde sammen med mig! Lige nu ser vi virkelig frem til ‘Grindhouse’-spinoff-filmen ‘Machete’.”

Du har medvirket i en lang række film – hvoraf mange af dem portrætterer dig som den barske biker-type. Repræsenterer disse roller den type person, som Danny Trejo er, eller er det mere den type karakter, som alle er vant til at se dig som?

“Det er den type karakter jeg plejede at være. Men ved du hvad… jeg er jo skuespiller.”
 
Hvordan ser fremtiden ud for dig skuespillermæssigt? Har du nogen særlige mål, du ønsker at nå, eller projekter, som du gerne vil lave?

“Min agent, Gloria, og jeg ser lige nu på tonsvis af projekter til at producere og medvirke i. Først og fremmest vil jeg bare fortsætte med at arbejde! Det er fremtiden.”

English version – e-mail chat with Danny Trejo.

In answer to questions about Danny Trejo’s reported role in Sylvester Stallone’s “The Expendables”, Danny Trejo’s spokesperson, Gloria, replied: “Mr. Trejo was not offered the role in ‘The Expendables’.”

Over the years you have collaborated several times with Robert Rodriguez. What is it like to work with him, and do the two of you have any other projects planned for the future?

“Next time you see Robert how about you ask him what it’s like to work with me! We’re really excited for the ‘Grindhouse’- spinoff ‘Machete’ right now.”

You have appeared in an immense amount of movies – many of which have you pinned down as the tough guy biker type. Do these roles fairly represent what kind of person Danny Trejo is, or is it more the type of character everybody is used to seeing you as?

“That’s the type of character I USED to BE. But hey… I’m an actor, ya know?”

What does the future look like, acting-wise, for you? Do you have any certain goals that you would like to reach or projects that you would like to do?

“My agent, Gloria, and I are looking at TONS of projects right now to produce and act in. Mainly – I just want to keep working! That’s the future.”

Gravatar

#1 gi-jones 13 år siden

Jeg kunne næppe være mere ligeglad med nyheden, men jeg synes det er fedt, at Filmz er begyndt for alvor at lave "rigtig" journalistik. Det lover godt for fremtiden.
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#2 Deadagain 13 år siden

Er da altid noget at de vil lave Machete, ser ud til der kommer en actionfilm man bare kan stener til uden at tænke, super fedt..
Gravatar

#3 elwood 13 år siden

Sådan, og når i så lige har lavet et 3 dobblet interview med John Williams, Michael Giacchino og Thomas Newman, er i klar til og overtage verden 8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#4 myshkin 13 år siden

Go Filmz!
"also it's a movie don't be a cunt."
- internet anonymous
Gravatar

#5 Silver666 13 år siden

Gået gået Filmz! Tak for infoen
Gravatar

#6 Fuzhi 13 år siden

Jeg læser det desværre som om at der ikke er konkrete planer for at lave Machete.

Ærgeligt at Trejo ikke er med i "The Expendables".

Og fedt at se ordene Filmz og Exclusive efter hinanden :)
Gravatar

#7 cansi 13 år siden

Ligesom gi-jones skriver så synes jeg også det er fedt at i har fået flere interviews... Først Zack Slowmotionder og nu Danny Trejo... Kan i ikke også lave et interview med Tom Hanks omkring Engle og Dæmoner istedet for Nikolaj Lie Kaas :D
Gravatar

#8 kasperfmn 13 år siden

Tror desværre ikke vores star-power er helt oppe på Tom Hanks niveau endnu ;-)

Men det er godt at høre at der er interesse for eksklusive scoops, da det er noget der bliver lagt en del tid i, selv for en mindre ting som denne :-)
Gravatar

#9 elwood 13 år siden

Uwe Boll ?

J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#10 Michael Andersen 13 år siden

#9 Uwe Boll stiller glædeligt op til hvad som helst. Skulle ikke undre mig om Filmz sagtens kunne overtale ham til at dukke op på kontoret og sige et eller andet intelligent som: "You're åll facking nørds!"
Smile, you son of a bitch!

Skriv ny kommentar: