1500 film tilmeldt Odense Internationale Film Festival 2012

Odense Internationale Film Festival (OFF) har nu lukket for tilmeldingen af film, og nu begynder arbejdet med at skære de 1500 tilmeldte film ned til de ca. 100, der skal konkurrere om OFF’s priser til august. Det skriver festivalledelsen i en pressemeddelelse.

En præ-jury har løbende gennemset alle film og har udvalgt cremen af cremen, som nu går videre til selve udvælgelsesjuryen.

En af de personer, der har siddet i præ-juryen, er Filmz’ egen anmelder-veteran Søren Ildved, der for 2. år i træk har skullet skille skidt fra kanel.

”Det har været en omfattende og vanskelig opgave at udvælge filmene. Niveauet har virkelig været højt i år, og der har været mange fremragende og vidt forskelligartede film om buddet. Det har ikke ligefrem været som at finde nålen i høstakken – snarere som at finde høet i nålestakken,” fortæller Søren.

Juryen, der skal vælge årets film, er programchef Martin Strange-Hansen, filmkonsulent Ulrich Breuning og festivalleder Birgitte Weinberger. Fra midt i april vil de gå i gang med at gennemse de tilmeldte film. Kun de bedste kommer gennem nåleøjet til fremvisning på OFF12, som finder sted 20. – 25. august på Brandts Klædefabrik i Odense.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.



Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: