Op igennem 00’erne skabte “Bourne”-filmene mode med sine mange og hurtige klip. Det skabte illusionen af hektisk action. Men den form for ‘snyd’ ønsker instruktøren af den kommende “Assassin’s Creed”-filmatisering ikke at gøre brug af.

Se også: Første trailer: Michael Fassbender er snigmorder i “Assassin’s Creed”

I stedet for mange og hurtige klip så har Justin Kurzel i stedet haft fokus på at skabe action direkte på optagelserne i stedet for efterfølgende i klipperummet:

”Vi har forsøgt ikke at klippe så meget. Vi har forsøgt at skabe action med kameraet og arbejde med de bedste stuntfolk. Vi har nogle af de bedste parkour-drenge i verden netop nu. Vi forsøger ikke at snyde så meget,” siger Kurzel til Collider.

Filmatiseringen kommer til at handle om Callum Lynch, der igennem en ny teknologi kommer til at opleve sin slægtning Aguilars oplevelser i d. 15. århundredes Spanien.

Det er Michael Fassbender, der spille hovedrollen og fortsætter dermed sit samarbejde med instruktør Justin Kurzel. Sammen lavede de “Macbeth”.

“Assassin’s Creed” får dansk premiere d. 5. januar.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Nicki52 1 år siden

Jeg glæder mig til filmen. Var nervøs da de sagde at de filmatisere den. Men resultatet ser godt ud. Ser frem til den næste trailer så man kan se hvad filmen ellers har at byde på.
Havde dog håbet på er verdenspremiere.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#2 Jeffe 1 år siden

ELSKEDE det lange klip i The Revenant!

Skriv ny kommentar: