Hvor der bliver skabt en god komisk kemi i forholdet mellem Ferrell og Heder, er det desværre sværere at finde noget positivt at sige om resten af filmen, særligt dens plot. Det er sjældent noget godt tegn, når mere end to manusforfattere akkrediteres på en film, og “Blades of Glory” har fem. Et antal, der bliver mere end matchet af rækken af løse ender og forladte setups igennem filmen, såsom en barsk og ambitiøs far, en sindsforstyrret og morderisk fan, samt en pudsig hårbørste.

En kærlighedshistorie forsøges også smidt ind for god ordens skyld, men her er kemien så pinefuldt fraværende, at det ikke engang er ufrivilligt morsomt at se på. Selvom konkurrenceelementet mellem de to hovedroller allerede fylder størstedelen af filmen, ender man med at ønske, at den gjorde det endnu mere, så man kunne slippe for de svagere sideplots.

Når det er sagt, formår “Blades of Glory” stadig at levere en jævnt fordelt dosis af oneliners igennem filmens spilletid, så man aldrig helt falder hen i kedsomhed. Men er man ikke fan af Ferrells unikke talent udi leveringen af guddommeligt tåbelige bemærkninger, vil denne film formodentlig ikke rykke ved ens indtryk af komikeren.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#11 Skeloboy 17 år siden

Den overraskede mig sgu lidt. Troede den var virkelig ringe, men den var sgu fin nok. Gode grin, og den lagde absolut ikke skjul på det var plat

Skriv ny kommentar: