Referencer til actionfilm som “The Matrix” og “Rambo” bliver skudt med spredehagl. Bolts hundeejer Penny og de “onde” katte refererer til pigen med samme navn fra tv-serien “Inspector Gadget”, og med en tegnestil i slægt med Pixars “De utrolige” kan “Bolt” godt virke lidt som sammensat af dele fra tidligere film. De fleste referencer retfærdiggøres heldigvis gennem den gode historie om filmmiljøet, men forhindrer samtidig stilen i helt at blive sin egen.

“Bolt” er ikke ligeså originalt et udspil som Pixars “Wall•E” og “Ratatouille”, men i Disney/Pixar-ægteskabet drysser alligevel guldstøv ned over Disneys “Bolt”, hvilket har sikret den uimodståelige hund en Oscarnominering, Disney en vej ind i computeranimation og mange familier god underholdning.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#11 papish 15 år siden

#3 Så længe der uafhængigt af hinanden laves film af henholdsvis Pixar og Walt Disney Animation Studios mener jeg, det er direkte misvisende, at kalde dem fusioneret. Samme ejer, ja, fusioneret, nej.
Men der er ikke noget at sige til, at folk bliver forvirrede. Jeg har flere steder set 'Bolt' omtalt som en Pixar film, og det er jo helt go'nat.

Skriv ny kommentar: