Filmens største svaghed er dog den påståede kærlighedsromance mellem Casanova og Francesca. Her er en kvinde der efter sigende får Casanova til at tage hele sit liv op til revision, men det virker temmelig utroværdigt eftersom de to skuespilleres kemi i høj grad mangler glød. Resultatet er at man underholdes rimeligt, men man bevæges aldrig og man involverer sig ikke i personerne. “Casanova” er i sidste ende måske et acceptabelt one-night-stand, men den er næppe starten på et længerevarende forhold.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#11 filmz-Bruce 18 år siden

Hans kone er serious f***able! Lena Olin!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#12 Yoda 18 år siden

#10

Ok!
Steven Spielberg: "Every time I go to a movie, it's magic, no matter what the movie's about."
Gravatar

#13 filmz-Wacker 18 år siden

#10

The Cider House Rules er da okay
Don't you know who I am? I'm Juggernaut, bitch!!

http://www.samarit.dk
Gravatar

#14 davenport 18 år siden

Bogen er bedre...
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#15 filmz-Kimleine 18 år siden

Ligesom med Bille-drengen har vi her et eksempel på, hvordan Hollywood kan ødelægge en hæderlig instruktør og fratage ham enhver antydning af originalitet.
Gravatar

#16 BN 18 år siden

Ligesom med Bille-drengen har vi her et eksempel på, hvordan Hollywood kan ødelægge en hæderlig instruktør og fratage ham enhver antydning af originalitet.


Tjah, det kan man jo mene ... eller også kan man mene, at "Chocolat", "What's Eating Gilbert Grape" "The Shipping News" og "The Cider House Rules" med deres europæiske og dejligt jordnære "touch" og tone skiller sig ret markant ud fra de typiske Hollywoodfilm. Alle Hallström's amerikanske film har et originalt udtryk; en særlig varme og underliggende humor, en afdæmpet, udramatisk fortællestil og hovedpersonerne er altid outsidere på den ene eller anden måde. Hallström dyrker det stille drama, hvor det - selv i en eventyrlig fortælling som "Chocolat" - er personernes følelsesmæssige udvikling der står i centrum af fortællingen.

Typisk Hollywood??? NOT!
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#17 filmz-Kimleine 18 år siden

Er enig med dig i det med "den Hallströmske varme", men de andre ting du taler om kan jeg ikke få øje på i hans film, selv om intentionerne vel er der et eller andet sted. Men de drukner sgu i melodrama og usammenhængende personinstruktion. Især er hans børn hæslige. De må da have fået traumer for livet efter at have deltaget i den slags bræk (se f.eks. scenen på legepladsen i Shipping News). Når hans film synes at fungere bedst, er de ikke andet end degenereret æstetik for læsere af dameblade. Og så dårlig havde han ikke fået lov til at blive ved med at være, hvis han var blevet i Sverige. Hollywood var lort-forløseren.
Gravatar

#18 BN 18 år siden

Annonce:

"Lider du af forstoppelse med deraf følgende mavesmerter? Har du meget luft i maven?

NU skal det altsammen være fortid. Hollywood befrier dig for problemet - Hollywood, din maves bedste ven - Hollywood: Lort-forløseren."
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#19 filmz-Kimleine 18 år siden

Tak, jeg foretrækker en god gammeldags tarmspulning med efterfølgende intestinalmassage udført af sytten barfodede hottentotkvinder med vibrerende bryster. Det ved man da hvad er.

Skriv ny kommentar: