Teknisk set er det her en af årets absolut bedste udgivelser. Ekstramaterialet er velproduceret, informativt og underholdende, så er man fan af filmen, er det bare med at få dvd’en lagt i indkøbskurven øjeblikkeligt, for efter sigende bliver udgivelsen ikke ligefrem masseproduceret. Filmen er en effektiv og stemningsmættet blanding af sci-fi og skrækfilm lige indtil filmens sidste akt, hvor det hele synes at gå lige lovlig over gevind. I sidste ende er det her en udgivelse, som selv folk, der allerede ejer den første udgivelse eller normalt ikke er til genren, bør overveje at købe.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#21 filmz-phreak 17 år siden

er jeg den eneste som synes den minder meget om noget Lovecraft kunne have skrevet? Det er så meget hans stil. Sublime uhygge og så en surrealistisk slutning...


#16 Jeg var hellere ikke helt tryg ved at sove den aften, efter jeg så den første gang..;)
- In vino veritas....
Gravatar

#22 filmkorn.dk 17 år siden

Hvad skete der med den der directors cut der blev snakket om på et tidspunkt?
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#23 The Insider 17 år siden

Som sagt er det et spørgsmål, der bliver taget hånd om i ekstramaterialet. Det var øjensynligt for besværligt at finde alle de gamle optagelser (noget af det er tilsyneladende tabt for evigt) og arbejde med det, man endelig kunne finde. Det var de mest særprægede steder, de endda fandt det materiale, der er på discen.
War. War never changes.
Gravatar

#24 Confused101 17 år siden

Så er den købt og kommet hjem. Har endnu ikke set filmen, men må blankt indrømme det er nok en af de lækreste bokse jeg har haft (dog med stærk konkurrence fra min Book Of The Dead: Evil Dead boks).
Gravatar

#25 dh-ad 17 år siden

Laurence Fishburne er en af de mest ringe og overvurderede skuespillere. Klichepræget helt ind til benet, en Samuel Jackson-wannabe af rang. Selv Adam Sandler i sine dårligste film er Fishburne overlegen. Hans rolle i Matrix var decideret pinlig, men når man står over for en skuespiller som Keanu Reeves, hvis største force er at spille et styk drivtømmer, må det naturligvis være svært at mobilisere et næsten ikke eksisterende talent...

Ellers synes jeg at filmen er rigtig god. Sam Neill er altid fantastisk! 4/6
I can't express anger. That's one of the problems I have. I grow a tumor instead. -Manhattan (1979)
Gravatar

#26 filmz-Kadann 17 år siden

#25 -

Hvordan kan han være en Sam Jackson wannabe, når de to har været næsten ligeså længe i faget, når Fishburne var med i "Apocalypse Now" optagelserne som 18-årig og var med i "The Color Purple", år før Sam Jackson fik sit gennembrud? :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#27 Bohemian 17 år siden

Jeg har nu ikke noget imod Fishburne, og synes utrolig godt om ham i Matrix.


Men hva sker der for CDON! De har ikke afsendt den endnu?

Jeg bestilte den 4 dage før den udkom. og der er da mange herinde der har fået deres ik?

Ja jeg er utålmodig ; )
Free in serenity.
Gravatar

#28 dh-ad 17 år siden

#26

Jeg synes nu ikke at alder har noget med wannebe at gøre, jeg kan f.eks. godt være Josh Hartnett wannabe, selv om han er noget yngre en jeg.
I can't express anger. That's one of the problems I have. I grow a tumor instead. -Manhattan (1979)
Gravatar

#29 filmz-Kadann 17 år siden

#28 -

Jeg skriver heller ikke at det har noget med alder at gøre. Jeg har bare svært ved at se hvordan wannabe passer ind i din argumentation.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#30 dh-ad 17 år siden

#29

Hmmm, mod vindmøller kæmper vi alle forgæves... :-)

Jeg føler, at Fishburne tager nogle roller, som mere er skrevet med Jackson i tankerne (Matrix er så ikke en af dem). Og Fishburne prøver at spille rollerne på Jackson måde, men evner det ikke.

Men lad det nu hvile, det var ikke ment som essensen i det jeg skrev. Jeg ønskede bare at belyse Fishburnes (IMO) manglende talent.
I can't express anger. That's one of the problems I have. I grow a tumor instead. -Manhattan (1979)

Skriv ny kommentar: