“Kick-Ass” er en filmisk buffet, der har meget og godt til den solidt brede smag, men som samlet måltid virker mere paradoksal end helstøbt. Et strammere fokus på den ironisk selvbevidste humor havde gjort filmen uomgængelig i Tarantino-klassen. Mere hit(girl) og mindre kick(ass) havde været en bedre dosering af Vaughns cocktail, hvor den uinteressante kærlighedshistorie og omsorgssvigtede alvorsside gør, at den desværre ikke sparker helt så meget røv som filmens potentiale giver lovning på, men dog væsentlig mere end Dave gør som superhelt.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#21 Kviesgaard 14 år siden

Forresten. Red Mists slutreplik, var den ikke taget fra og en henvisning til ...

Scenen med Jack Nicholson som Jokeren (hvor han læser om Batman i avisen) i Tim Burtons Batman fra 1989
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#22 elwood 14 år siden

korrekt.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#23 Geekalot 14 år siden

well jeg var stunned :) men hun er jo simpelthen bare for sej hehe, i love it.
glæder mig til den kommer på HD, en af/hvis ikke den bedste film i år.
Gravatar

#24 astor 13 år siden

omg! se DET var en god film! hvem bryder sig om moral, det er underholdning! Glæder mig to nr 2 :D
Sorry, Quaid. Your whole life is just a dream...
Gravatar

#25 migmoller 13 år siden

kick ass er en god film. Den er sjov i starten men efter ca. 30 min. bliver den mere alvorlig og kick assene begynder. Filmen bliver ved med at komme med overraskelser fra start til slut. Hvis du er vild med action og humor er film noget du bliver nød til at se.
Gravatar

#26 natterjack 13 år siden

"Hvis du er vild med action og humor er film noget du bliver nød til at se."

Det er nok et godt sted at starte, ja. :D
Gravatar

#27 Kram 13 år siden

En af de bedste film i år som åbner op for en masse samfundspørgsmål.

God, humoristisk, intelligent, fantastiske nærmest oscar værdige action scener (Nicolas Cage + Varehus scenen) og foruden provokerende materiale - hvilket er grunden til størstedelen af kritikken, det blænder desværre folk for de mere reelle og gode debat grundlag man får fra filmen.

Kick-Ass kan klart anbefales for folk som ønsker at se noget anderledes, noget tankevækkende omkring superhelte og deres status, filmen indeholder desuden Nicolas Cage i hans mest 'badass' action scene siden Face Off.

Kick-Ass er _IKKE_ en Spiderman/Hancock/Superman/Xmen film, på ingen måde, den er på alle punkter meget mere voksen, derfor tag ikke børnene med ind og se filmen, det er ikke en almindelig tegneserie film.

Til sidst skal det dog siges at filmens marketing har været under alt kritik, utrolig elendig fra start til ende, hvilket har givet folk et fuldstændig forkert indtryk af hvad for en slags film det overhovedet var.

Måske mere en film til Blu-Ray/DVD for de fleste, men giver Kick-Ass 4 ud af 5 stjerner, og har den på listen som en af de bedste film i 2010 indtil videre, hvis ikke DEN bedste.
...
If winning isn't everything, why do they keep score?
Gravatar

#28 RasmusFL 13 år siden

Som mange siger, god underholdning, men filmen havde også potentiale til mere. Havde ultravolden haft mere tvetydighed i ryggen ville filmen have været fremragende. I stedet efterlades jeg med tvivl om, hvorvidt bare synes det er 'fedt' at myrde skurke en masse, eller rent faktisk kærer sig for sine hovedpersoners psykologiske skyggesider.
Pvt. Witt: "You ever get lonely, sergent?" Sgt. Welsh: "Only around people"
Gravatar

#29 jessup 13 år siden

Filmen har bestemt ubderholdende indsalg, men det er ligesom filmen savner en overordnet tone. Kick-ass udviklingshsitorie er ret uinteressant og satiren hvis der er nogen savner et udgangspunkt. Referencer og glimt i øjet uden nosser 3/6.
This is just until June
Gravatar

#30 JannikAnd 13 år siden

En besynderlig film!

Starter friskt med en fortælleglæde indpakket i samtidens popkultur. Masser referencer og godt persongalleri! Men i anden akt taber den totalt pusten, og Vaughn ser ud til at miste overblikket. Det tidligere etablerede fokus glemmes, og i stedet spækkes filmen med mærkelig brug af uoriginal musik og sære budskaber og idealer. Det virker, som om Vaughn prøver at inkorporere et malplaceret budskab uden egentlig at vide hvad.

Heldigvis holdes tempoet og interessen i live takket være et par gode actionscener og ikke mindst Hit Girl og Big Daddy, der begge er gode karakterer, der spilles fremragende. Man kunne håbe på en spin off med de to...

3/6

P.S. Fremragende blu-ray udgivelse!

Skriv ny kommentar: