“Men in Black” var et af 90’ernes største hits, men her 11 år efter dens biografpremiere har hverken produktionens effekter eller fortælling samme slagkraft som i 1997. Til gengæld er filmen stadigvæk enormt morsom, og Will Smith og Tommy Lee Jones danner et uimodståeligt makkerpar. Udgivelsens transfer er godt, men også en anelse skuffende. Skivens lydspor er derimod fremragende, og der medfølger masser af underholdende ekstramateriale. Det meste af ekstramaterialet fulgte ganske vist med dvd-udgivelsen af filmen, men hvis man er fan, er der flere gode grunde til at købe filmen endnu en gang.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#11 filmz-Kadann 15 år siden

#10 -

Er den i det hele taget lang nok til at blive kaldt en film?
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#12 The Insider 15 år siden

#11, sjovt nok diskuterer de på kommentarsporet til etteren, at de var nødt til at forlænge credits for at gøre filmen tilstrækkelig lang til at få titlen "spillefilm" :-) Et andet godt eksempel er den ringe gyser "Darkness", der har knap 11 minutters rulletekster og med dem vistnok varer ca. 80 minutter. Selv cellospillerne og alle cater-folkene nævnes, hvis jeg ikke tager fejl.
War. War never changes.
Gravatar

#13 filmz-DocDoom 15 år siden

#11:

Så er der andre ikke-film - kan fx. komme på:

http://www.imdb.com/title/tt0105104/
http://www.imdb.com/title/tt0448157/

#12: Sjovt, jeg synes at Darkness var super fed. Men det var også blot en jeg lånte af en ven uden nogle forventninger. Set som en søndag-med-leje-dvd-og-slik-film holdt den i hvert fald for mig.
That's no moon. It's a space station.
Gravatar

#14 nygaardpetersen 15 år siden

#7
Giver dig fuldstændig ret... To'eren er virkelig ring.
Gravatar

#15 filmz-DocDoom 15 år siden

That's no moon. It's a space station.

Skriv ny kommentar: