Det er fuldt forståeligt, at “Øjnenes hemmelighed” blev tildelt en gylden statuette i L.A. Filmen har et langt mere tilgængeligt og klassisk kanonisk narrativ end de mere kunstfærdige europæiske favoritter. Samtidig er cocktailen med mord og forbudt kærlighed en sikker vinder, der dog aldrig bliver udfoldet fuldstændigt for os i dette flotte argentinske sammenkog, der er fyldt med vitalitet i sine billeder og fortællestil. En mere tematisk afpillet fortælling havde gjort filmen til en latinamerikansk klassiker. I stedet fremstår den som en bombastisk dessertbombe, der fuld af for mange tomme kalorier kun holder den filmiske sult stangen kortvarigt.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#11 filmkorn.dk 13 år siden

Det er over min forstand, at den film skal lovprises så meget. I mine øjne er det en omgang selvhøjtidlig, holger fortolker, gymnasiefis.
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#12 filmz-Bruce 13 år siden

#11 Sådan er vi så forskellige. Det er f.eks. over min forstand at Serious Man anses for en at Coens bedste værker, når jeg synes den er en omgang middelmådig skabelon fis.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#13 Skeloboy 12 år siden

Øjnenes Hemmelighed, 2009
Den er sgu lidt svær den her. Den er superlækker optaget med en dejlig ro over klippene. Skuespillet er lige i øjet og alt, hvad der foregår i filmens nutid er godt.

Tilgengæld er filmens fortid meget drævende, og jeg bliver først fanget af den historie helt til sidst. Selvfølgelig skal de to dele ses som en helhed, og det helhedsindtryk er blandet.

Grundet cinematografi, skuespil, en delvis god historie og ikke mindst en god afrunding, ender jeg på:

7/10
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Skeloboy

Skriv ny kommentar: