Ole Bornedals gyser var oprindeligt ikke tiltænkt dansk biografpremiere, men takket være en overvældende succes i USA får vi danske horrorfans nu også muligheden for at opleve denne fine lille gyser, hvis rødder er 70’ernes og 80’ernes åndelige og overnaturlige, genredefinerende klassikere. Skuespil, instruktion og uhygge fungerer upåklageligt, og selvom selve slutningen er ret tam, så venter der en forrygende flot finale, som epileptikere dog bør holde sig på lang afstand af! Det er old school uden svinkeærinder og med fokus på stemning og drama frem for blod, blod og mere blod – en varm anbefaling!

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#11 doom WAD 11 år siden

Jeg gi'r tre stjerner. Synes den holdt til 5 stjerner indtil scanningen. Derefter droppede niveauet gevaldigt til 2 stjerner.

Synes faktisk de to mest uhyggelige scener var den med den gamle dame med hammeren i starten, og der hvor den gamle råber "no" ud af vinduet fra sin seng, mens pigen står med kassen.

Exorcistscenen var decideret dårlig. Jøden i stroboskop-lyset lignede noget fra et jødisk raveparty.

#2: haha, fik samme tanke, da filmen startede med teksten om, at "Dette er hvad en familie oplevede på 29 dage" - da tænkte jeg, Nå ok, PRÆCIS dette? Mese not sink so Jarjar.

Skriv ny kommentar: