Som udgangspunkt er “Saw” bygget op omkring en udmærket ide, og den har også sine øjeblikke, men det er ikke for meget sagt, at folkene bag “Saw” har set “Se7en” et par gange for meget. Det hele er her. Alt fra psykopaten på en moralsk mission til farveskalaen er hentet fra David Finchers dystre mesterværk. Ja, selv dartskiven i dagligstuen er der. Der mangler faktisk kun de troværdige skuespilpræstationer, den skarpe instruktion og det intelligente manuskript. Chancerne for at David Fincher sidder derude et sted og får sig et billigt grin må siges at være rimelige store. “Saw” er derfor som en pornoskuespiller der har været for længe i branchen, kold og uden sjæl.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#21 Michael Andersen 19 år siden

#8 Slap af. Det er bare en anmeldelse :)

#9
Selve anmeldelsen er for mig ret svær at tage seriøs - jeg undskylder, men det er facts....det virker som en gang "se hvor jeg kan jonglere med ord" fremfor et reelt forsøg på at anmelde filmen..

Okay, så siger vi det er facts :)

#11 Hvad jeg forsøger at sige er bare, at filmen alt for tidligt afslører hvem manden er. Akkurat som i "The Bone Collector" (hvor de dog allerede i filmens trailer!), takket være morderens stemmen afslørede hvem han var...
og selvfølgelig var det en fra "Se7en" af :)

#12 Da jeg ser filmen, som en der så gerne vil være som "Se7en" (med 7-tal), så ligger sammenligningen lige for.

#13 Tak. Rart med lidt beskyttelse :)

#14 Fordi den der stemmeting ikke skjuler skuespillerens identitet.

#16 Se min tekst til #13 :)
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#22 filmz-Superduck 19 år siden

Jeg synes virkelig dette er en nice film. Kan godt li' hvordan den ondes (lol skrev jeg det?) ligner en Slipknot maske. Jeg synes på ingen måde at filmen er et rip-off a Se7en, den minder om Se7en men er helt anderledes.

For mig er det den bedste film i år. Million $ baby var tæt men jeg er mere til denne genre. 6/6 herfra.
Gravatar

#23 filmz-gimleno1 19 år siden

#10 Come on, du skal ikke bilde mig ind at min post afslørede noget for dig som de 9 forgangne posts ikke allerede HAVDE gjort, men fair nok, point taken...og lad os så lige tale ordentligt til hinanden, ikke? ;-)

#21 Læs dog indenad istedet før du bliver bitchy - når jeg siger det er "facts" refererer jeg blot til at jeg har svært ved at tage anmeldelsen alvorligt. Damn, som den sprogjønglør du gerne vil være burde du være bedre til at læse hvad der reelt står istedet for blot at blive mopset ;-)
..my hovercraft is full of eels..
Gravatar

#24 davenport 19 år siden

Anmeldere kan jo også ha tømmermænd ;D
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#25 Michael Andersen 19 år siden

#23 Øhh... bitchy?! Hvor kom den fra? Jeg blinkede til at vi var uenige ang. facts (som vi har været før) og tilføjede også en smiley.
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#26 El vez 19 år siden

Jeg synes den er til 3/6 stjerner, synes indimellem at stemningen er okay skraemmende. Ellers jeg er generelt enig med M.A., flot skrevet anmeldelse ioevrigt.
"I wonder if a little rum could get this back on its feet."
Gravatar

#27 filmz-til salg 19 år siden

Hvis der er nogle, der mangler at se den;
http://my.qxl.dk/accdb/viewItem.asp?IDI=16747174
så er det et godt tilbud...
Gravatar

#28 filmz-gimleno1 19 år siden

#25 Nårh, en smiley, ja...så er alt jo drømmende fantastisk.. Jeg tog den nu heller ikke så seriøst som min mail måske indikerer, men alle ved jo at selv "smiley" kommentarer er skrevet fordi der er noget på hjerte, ikke? :-) (se der lavede jeg en smiley!)
..my hovercraft is full of eels..
Gravatar

#29 filmz-mr.filmfreak 19 år siden

Jeg synes nu at filmen er da underholdende og er værd af se, og man skal gå ind og se unden at have forventninger, der er mange film der har noget med en seriemorder af gøre, om det er Seven, eller en serie som CSI osv,lev med det, desuden kan man bedre sammeligne Saw med Cube .
SAW er fed på sin egen måde, og der er en nr.2 på vej.
Gravatar

#30 NOWhere 19 år siden

Jeg synes filmen var rigtig ubehagelig.

SPOILER:

Det er måske bare mig, men den der scene, som også er afbilledet i traileren med den der ting, hun har på hovedet, og det hun skal gøre for at få den af, gjorde mig virkelig utilpas på en måde, jeg ikke har oplevet at få af film før. Det der med at man skal yde smerte på sig selv eller andre for at overleve er virkelig klam for mig! AdAd!

SPOILER SLUT

Jeg skal så lige sige, at jeg så den på en brændt dvd optaget fra en biograf, så de plothuller, anmeldelsen referer til, tror jeg bare, jeg har affejet med at jeg ikke helt ku se 100% af hvad der skete nogen gange. Den virkede bestemt for mig! Puha! Og jeg synes heller ikke, den mindede mig om se7en. Bli'r alle film i denne genre i øvrigt ikke altid sammenlignet med se7en? Kan man undgå det?

Skriv ny kommentar: