Alt burde pege på Superman. Han har én svaghed; kryptonit. Ellers kan han det hele, hvorimod Batman er afhængig af sine gadgets for at klare sig. Alligevel mener instruktør Zack Snyder, at Batman har fordelen i “Batman v Superman: Dawn of Justice”.

Se også: Overraskende: “Batman v Superman” er stemplet som sensuel

Ifølge Snyder, så har Superman nemlig ikke kun én svaghed, men to:

”Fordelen, som Batman har, er Supermans godhed. Batman ved, hvordan man udnytter Supermans ed om at overholde og opretholde retfærdighed,” Siger Snyder, ifølge ComicBookMovie.

Desuden hjælper det naturligvis Batman med den rustning, som vi har set ham bære på billeder samt fra en udstilling på årets San Diego Comic-Con.

Nu kan Snyder imidlertid afsløre, at rustningen ikke findes i virkeligheden. I filmen er den 100 procent CGI-skabt.

“Batman v Superman: Dawn of Justice” får dansk premiere den 24. marts 2016.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.



Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Thomas Jensen 8 år siden

No shit Sherlock
Gravatar

#2 Lawman 8 år siden

CGI-skabt - fantastisk...
Gravatar

#3 Snyltetast 8 år siden

#2 Du ved godt, at fx Iron Mans dragt også som oftes er CGI, ikke? Vi lever ikke i 2005 mere; CGI ser altså ganske glimrende ud, så længe det ikke overforbruges...
Gravatar

#4 Driver 8 år siden

#3

Jeg synes generelt, at der er kommet en tendens til at hagle al CGI ned blot fordi det er CGI. CGI er blevet tabu og kliché og derfor skæres al CGI over med én kam, men faktum er jo, at der findes rigtig god og solid CGI, der sagtens kan substituere for rigtige effekter. Hvorvidt CGI'en kommer til sin ret i denne film, det må tiden vise, men der findes god CGI.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”

Skriv ny kommentar: