Gravatar

#31 McPeter 15 år siden

Dine bønner er blevet hørt:

"An unexpected treat for PS3 owners appeared on the PSN tonight. Firmware 2.42 is now available for download. We're currently in the process of downloading and installing the update, but rest assured that we'll have full details soon. (We're guessing it'll be Life With PlayStation, promised to arrive by the end of the month.)

Update: Looks like our guess was wrong. There doesn't appear to be anything new on the XMB. Perhaps this is just another "stability" or "security" update. We'll update again if we find out more.

Update #2: The official word: "This update improves the playback quality of some PLAYSTATION 3 and PlayStation format software." A bit underwhelming? Perhaps."

http://www.ps3fanboy.com/2008/07/29/firmware-updat...
Mit film site: http://www.filmtips.dk/
Gravatar

#32 The Insider 15 år siden

Tak for Heads Up, McPeter! Må prøve at installere den i eftermiddag og se, hvad der sker.
War. War never changes.
Gravatar

#33 cansi 15 år siden

Så kom der svar

Hej Deniz

Vi har netop fået oplyst fra Paramount Pictures, at vores pris på "The Godfather Coppola Collection [4-disc] - Blu-ray film" og "Mission Impossible Trilogy - Blu-ray film" desværre ikke har været korrekte. Boksene har stået til en udsalgspris på kr. 229,95, men skulle have været 599,95.

Vi undersøger i øjeblikket muligheden for at kompenserer for fejlen og forventer et svar klar i næste uge. Vi skriver til dig så snart vi har en afklaring.

Beklager fejlen mange gange.

Venlig hilsen
Olof Pape
E-handelschef

Direkte tlf. 89282910
Gravatar

#34 McPeter 15 år siden

#32 - ingen årsag - vi er jo i samme båd. :-)
Mit film site: http://www.filmtips.dk/
Gravatar

#35 McPeter 15 år siden

#33 - det er i mine øjne en god mail. Alene at de skriver "mulighed for at kompensere for fejlen" betyder at de jo nok ikke vil løbe helt fra ansvaret som cdon.

Forestiller mig at de nok tilbyder rabat på et fremtidigt køb eller lignende. Det plejer at være ret almindeligt tror jeg. Formentligt er det dog nok ikke værd hele prisforskellen, men synes da stadig det er rart at de imødekommer kunden.

Bliver spændende at se hvad der sker. :-)
Mit film site: http://www.filmtips.dk/
Gravatar

#36 El vez 15 år siden

Det er et ret vagt svar, sikkert fordi de lige vil undersøge de juridiske aspekter. I sidste ende vil jeg tro de blot lader købene gå igennem, for at undgå ballade - især i betragtning af, at de allerede har informeret folk om at det ikke var en fejl.

Men nu må vi vente og se. Jeg er med på Kadanns ordre, så jeg håber naturligvis på det bedste ;)
"I wonder if a little rum could get this back on its feet."
Gravatar

#37 The Insider 15 år siden

No go. Jeg nåede lige at installere 2.42 på min maskine i morges, inden jeg smuttede til arbejde. Smækkede derefter Kingdom of Heaven i afspilleren, som kørte i 5 minutter, før den frøs. Har set, at der er flere på YouTube, der har samme problem også. Der skal altså en ny laser eller helt ny afspiller til. 8 måneder gammel. Super.
War. War never changes.
Gravatar

#38 filmz-Bruce 15 år siden

#37 Man kan ikke "nedgradere" til en anden firmware version og se om det har nogen virkning?
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#39 The Insider 15 år siden

#38, næsten alle dem på nettet, som har samme problem (har i hvert fald noteret mig 30-35 tilfælde), har prøvet at geninstallere maskinen helt fra bunden af. Det hjalp heller ikke :-(
War. War never changes.
Gravatar

#40 McPeter 15 år siden

2 blu-ray for £25 hos play:
http://www.play.com/DVD/Blu-ray/3-/169428/2-/Promo...

#37 - bummer :-(
Mit film site: http://www.filmtips.dk/

Skriv ny kommentar: