Gravatar

#171 elwood 15 år siden

Diverse mumlen fra det Postbud jeg har gaffabundet, og som lægger i min gang, fordi han sætter told på mine pakker... Well someones gotta Pay and it ain't gonna be me!
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#172 tiany 15 år siden

The Boss og et eller andet xbox halløj i baggrunden
Valar morghulis
Gravatar

#173 Bates 15 år siden

DJ Shadow - Minute Mix: Part V (fra Diminishing Returns)
Gravatar

#174 filmz-Kadann 15 år siden

Jeg lytter til di.fm, deres chillout-kanal. Jeg har ikke en skærm til min stationære PC for tiden, så jeg må nøjes med lidt netradio på den bærbare jeg har lånt, da jeg ikke rigtigt kan navigere rundt på den stationære.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#175 filmz-yoshimura 15 år siden

Numre fra Broadmoors selvfinancierede debutalbum (By the Water) på deres myspace-side. Lækker, dansk, prog-metal - must buy!
the buses that charged past so overflowing with passengers that from the outside they looked like they were making a rush delivery of spare limbs to some far-off war
Gravatar

#176 filmz-Narniabæver 15 år siden

The Jet Set

Chip: Rescue Rangers, away!
Gravatar

#177 Bony 15 år siden

Sidder og hører +44 - When Your Heart Stop Beating. Bandet består af Mark Hoppus, Travis Barker, Shane Gallagher og Craig Fairbaugh. Mark Hoppus og Travis Barker startede bandet som et springbræt, da deres tidligere band "Blink-182" gik i opløsning.

De har formået at lave et album der minder utrolig meget om alt andet amerikansk pop rock der er på gaden. Forestil dig hvis man smider "Panic At The Disco", "Good Charlotte" og "Busted" ned i en lukket pose. Ryst den godt, hop eventuelt på den et par gange; ud kommer +44. Ærgeligt eftersom der stadig er potentiale gemt et sted. De leder efter deres egen lyd, men er i forsøget endt med at lyde præcis som resten af genren.

Albummet har, som nævnt tidligere, meget den samme lyd hele pladen igennem. Dog springer numre som "Baby Come On", "155" og titelnummeret "When Your Heart Stop Beating" i ørene og er alligevel værd at fremhæve som pladens bedste. Ironisk nok er den sidstnævnte, netop den sang på pladen der i stilen minder mest om et andet band, nemlig "Panic At The Disco". Ét iørefaldende nummer er desværre bare ikke nok til at løfte pladen op til et fornuftigt niveau. På den anden side falder de godt ind i genrebetegnelsen og leverer derfor, mere eller mindre, hvad der er påkrævet af dem.

3/6
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/
Gravatar

#178 Highland Park 15 år siden

"Lost Highway"-soundtracket (lige nu Badalamentis "Fred & Renee Make Love").

Jeg får stadig kuldegysninger og myrekryb, når jeg lytter til Bowies "I'm Deranged". Sublimt nummer.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#179 elwood 15 år siden

Game Podcast's

Mens jeg går og rydder op.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#180 filmz-yoshimura 15 år siden

Miosis - Albedo Adaptation (lige nu nummeret Flow)

Bragende fedt debutalbum fra en flok svenskere, der lyder temmelig meget henad Tool og deslige. Lyt lyt lyt!
the buses that charged past so overflowing with passengers that from the outside they looked like they were making a rush delivery of spare limbs to some far-off war

Skriv ny kommentar: