Matt Damon er snart aktuel som titelrollen i “Jason Bourne”. Damon vil ikke udelukke, at han foretager skiftet fra actionhelt til superhelt i fremtiden. Men så skal det også være vennen Ben Affleck, der instruerer.

Se også: Officielt: Ben Affleck instruerer ny Batman-film!

Det er JoBlo, der har talt med Matt Damon. Og han fortæller, at en superheltetjans under Ben Afflecks kyndige ledelse lyder som en tillokkende idé:

”Jeg vil overveje alt med den rigtige instruktør. Men jeg kan ikke forestille mig, der er flere superhelte tilbage. De er nok allesammen taget nu. Men hvis Ben Affleck instruerede, ville jeg sige ja øjeblikkeligt. Jeg ville elske at arbejde med Ben. Problemet med ham er, at hver gang han instruerer en film, så giver han den bedste rolle til sig selv. Vi kommer ingen vegne, før han er villig til at overlade den bedste rolle til en ven,” lyder det kækt fra Matt Damon.

Hvem ved? Måske får Batman brug for en Robin i den kommende solo-film, der instrueres af Ben Affleck.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 David Munch 1 år siden

Matt Damon som Boy Wonder... Jo jo da.. Det ville da være anderledes casting.. 8)
Gravatar

#2 Geekalot 1 år siden

Godt lide den humor der imellem de to :) Kunne også være sjovt at se Damon i det univers, mennnnn som Robin :D det han hvis lidt for gammel til hehe. Men som en lidt ældre Nightwing ? Batman er jo også lidt oppe i alderen i den version vi ser nu :)
Gravatar

#3 Driver 1 år siden

En Ben Affleck film med Matt Damon om bord. Det ville være klasse! Jeg håber dog, at det bliver i noget lidt mere originalt end en superheltefilm, omend man sikkert godt kunne finde en rolle til Damon i Batman-universet.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”

Skriv ny kommentar: