Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 190

Bedste MCU-skurk?

 • Loki
  47%
 • Red Skull
  10%
 • Ultron
  8%
 • Erik Killmonger
  6%
 • En anden
  6%
 • Hela
  6%
 • Vulture
  4%
 • Helmut Zemo
  4%
 • Alexander Pierce
  3%
 • Nebula
  3%
 • The Mandarin
  3%
 • Ego
  1%

#1

17. oct. 2017 16:59

På hvilken måde er episode VII som episode IV?
Jeg så en youtube video i går, hvor en person argumenterede for hvorfor prequels filmene sucks (den argumentation er hurtigt overstået), men i hvert fald, så påpejede han mange lighedspunkter mellem den originale trilogi og prequel trilogien, som faktisk fik mig overbevist om at George Lucas forsøgte at genskabe mange af elementerne i historien fra den originale trilogi i prequel-trilogien, hvilket dog på ingen måde lykkedes. Det handler ikke om at tage velkendte elementer fra den originale trilogi. Det handler om, hvor godt disse elementer bliver implementeret i historien, hvor The Force Awakens gjorde det fantastisk (bortset fra at der ikke er så mange lighedspunkter med IV, som de mest højtråbende debattører gerne vil have det til at se ud til).

#2

19. oct. 2017 16:47

På hvilken måde er episode VII som episode IV?
Jeg så en youtube video i går, hvor en person argumenterede for hvorfor prequels filmene sucks (den argumentation er hurtigt overstået), men i hvert fald, så påpejede han mange lighedspunkter mellem den originale trilogi og prequel trilogien, som faktisk fik mig overbevist om at George Lucas forsøgte at genskabe mange af elementerne i historien fra den originale trilogi i prequel-trilogien, hvilket dog på ingen måde lykkedes. Det handler ikke om at tage velkendte elementer fra den originale trilogi. Det handler om, hvor godt disse elementer bliver implementeret i historien, hvor The Force Awakens gjorde det fantastisk (bortset fra at der ikke er så mange lighedspunkter med IV, som de mest højtråbende debattører gerne vil have det til at se ud til).Johnny42 (#1)

"So they rhyme..." som George Lucas sagde. GL prøvede helt bevidst at få dem til at "rime". Det fortæller han selv (Det kan du se, hvis du ser Red Letter Media's hyle morsomme reviews af prequels).

Samme RLM mener dog, at TFA er et egentligt rip-off af ANH, og roser (!) prequels for i det mindste at have forsøgt at være sine egne film. Det kan du se mere om i RLM's Plinkett-review af TFA.: https://www.youtube.com/watch?v=miVRaoR_8xQ

Det er en 105 minutter lang video som ikke kun er TFA-review, men i det hele taget en Star Wars analyse. Igen - morsom og oplysende (omend de tre prequel-videoer er lårklaskendes morsomme).

"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman

#3

23. oct. 2017 14:43

Luke er Rey's far...

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger