Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 88

Bedste film med den danske titel "Dobbeltspil"?

 • Double Jeopardy (1996)
  61%
 • Reindeer Games (2000)
  23%
 • Sleuth (1972)
  5%
 • Sleuth (2007)
  5%
 • Backstabbing for Beginners (2018)
  3%
 • Masquerade (1988)
  2%
 • Nightkill (1980)
  1%

#1

4. oct. 2016 11:53

Filmen er vel nærmest kun for fans. hvilket kan være lidt forkert ?

#2

4. oct. 2016 12:18

Jeg må sige, at min kritik var ikke så meget af tonen, men mere, at den virkede ekstremt forhastet i introduktionen af alt mellem himmel og jord.

Så den igen her for en måned siden og sad igen tilbage med følelsen af at have set 2-3 film presset sammen i én... det virker simpelthen ikke gennemtænkt. Derudover er der også den ekstremt teatralske musik, der var ved at drive mig til vanvid - less is more.

Hvad angår hele mor-komplekset hos de to drenge, så kan det til nøds tilgives og er ikke noget, der som sådan ødelægger det hele.

#3

4. oct. 2016 12:52

Mit største problem var afslutningen. Doomsday var en fesen skurk, og mit problem med de almægtige skurke (General Zod / Doomsday) er, at alt bliver så opskruet og fyldt med enorme CGI-scenarier, at jeg ikke rigtig tror på det.

BvS havde flere gode end dårlige elementer i sig. Men næste gang må de gerne holde igen, når de smider en trailer op. Der var meget lidt ukendt af plottet tilbage.

#4

4. oct. 2016 12:58

Vil dels give ham ret. Dog var et stort problem også at det var 2½ film mast sammen i 1.

#5

4. oct. 2016 13:21

Jeg havde klst en masse anmeldelser og sad og tænlte, den film bliver aldrig god, og er desuden ikke den store Superman fan, og mente at ingen kunne overgå Bales fremstilling af Batman, men nøj hvor jeg tog fejl, Bens Batman er efter min mening bedre. For mig er han den rigtige batman, hvor ville jeg elske at se en film med ham og Leto. KOOOOONGE.

Men jeg vil godt medgive at filmen kan virke rodet, og forhastet, og ville måske egne sig til 3 film, hvor den ene fulgte batman, den anden superman, og så en afslutning. Skurken følte jeg intet for, og var lidt blaaaaa. Men tonen, kunne jeg sgu godt lide. Så alt i alt en ganske ok film.

#6

4. oct. 2016 15:46

"Det var interessant med den film, fordi den ikke blev bedømt på udførelsen, men på tonen" - whaaaat?!?!? Hvem har sagt at den film er godt udført?

https://www.youtube.com/watch?v=38Cy_Qlh7VM

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger