Forårets “Batman v Superman” indtjente næsten 900 millioner dollars i biograferne, men fik til gengæld et flertal af anmelderne på nakken. Alligevel tøver Ben Affleck ikke med, at kalde den for det største hit i karrieren.

Se også: DC Films lægger den mørke stil fra sig: Nu laver vi optimistiske film

For selv om DC Films måske havde satset på endnu flere biografpenge fra mødet imellem Ben Afflecks Batman og Henry Cavills Superman, så anser Affleck selv “Batman v Superman” for en succes:

”Det var det største hit i min karriere, og så fik den så meget negativ opmærksomhed fra pressen. Fans så den, og jeg fik en del positiv respons. Det var interessant med den film, fordi den ikke blev bedømt på udførelsen, men på tonen,” siger Affleck til ComicBookMovie.

Den kritik af tonen forstår Batman-skuespilleren ikke, fordi den var så tro mod en legendarisk DC-tegneserie:

”Filmens tone var faktisk som i Frank Millers bog ‘The Dark Knight Returns’, som jeg kunne lide, og som jeg synes var alle tiders.”

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Peteryde 5 år siden

Filmen er vel nærmest kun for fans. hvilket kan være lidt forkert ?
Gravatar

#2 MartinEH 5 år siden

Jeg må sige, at min kritik var ikke så meget af tonen, men mere, at den virkede ekstremt forhastet i introduktionen af alt mellem himmel og jord.

Så den igen her for en måned siden og sad igen tilbage med følelsen af at have set 2-3 film presset sammen i én... det virker simpelthen ikke gennemtænkt. Derudover er der også den ekstremt teatralske musik, der var ved at drive mig til vanvid - less is more.

Hvad angår hele mor-komplekset hos de to drenge, så kan det til nøds tilgives og er ikke noget, der som sådan ødelægger det hele.
Gravatar

#3 Nickell 5 år siden

Mit største problem var afslutningen. Doomsday var en fesen skurk, og mit problem med de almægtige skurke (General Zod / Doomsday) er, at alt bliver så opskruet og fyldt med enorme CGI-scenarier, at jeg ikke rigtig tror på det.

BvS havde flere gode end dårlige elementer i sig. Men næste gang må de gerne holde igen, når de smider en trailer op. Der var meget lidt ukendt af plottet tilbage.
Gravatar

#4 cain 5 år siden

Vil dels give ham ret. Dog var et stort problem også at det var 2½ film mast sammen i 1.
Gravatar

#5 Naggzu 5 år siden

Jeg havde klst en masse anmeldelser og sad og tænlte, den film bliver aldrig god, og er desuden ikke den store Superman fan, og mente at ingen kunne overgå Bales fremstilling af Batman, men nøj hvor jeg tog fejl, Bens Batman er efter min mening bedre. For mig er han den rigtige batman, hvor ville jeg elske at se en film med ham og Leto. KOOOOONGE.

Men jeg vil godt medgive at filmen kan virke rodet, og forhastet, og ville måske egne sig til 3 film, hvor den ene fulgte batman, den anden superman, og så en afslutning. Skurken følte jeg intet for, og var lidt blaaaaa. Men tonen, kunne jeg sgu godt lide. Så alt i alt en ganske ok film.
Gravatar

#6 jonaspvideovidjo 5 år siden

"Det var interessant med den film, fordi den ikke blev bedømt på udførelsen, men på tonen" - whaaaat?!?!? Hvem har sagt at den film er godt udført?

Skriv ny kommentar: