Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 64

Bedste film med den danske titel "Dobbeltspil"?

 • Double Jeopardy (1996)
  59%
 • Reindeer Games (2000)
  23%
 • Backstabbing for Beginners (2018)
  5%
 • Sleuth (1972)
  5%
 • Sleuth (2007)
  5%
 • Masquerade (1988)
  3%
 • Nightkill (1980)
  0%

#1

29. jul. 2008 14:22

efter at jeg har set det her klip, tror jeg faktisk det ku gå hen og blive en pissefed film. McG virker ikk så meget som en nar som ved Charlies Angels, og han virker meget glad og passioneret (hedder det det) og castet virker meget cool :P måske bortset fra common og hans fucked up kommentar: "i'm just glad we have a black dude in this film" WTF er det for noget typisk rapper pis at komme med? men jeg skal klart se denne, også bare for at se om den rent faktisk blir terminated af McG.

forfeit the game stop the talkshow pride up the what your time to know forfeit the game cuz tomorrow when it's all done you read what you sow

#2

29. jul. 2008 14:26

Jeg giver McG benefit of doubt indtil videre.

Han lader til at udvise forsigtighed overfor eventuelle plothuller. Ergo tager han plottet seriøst i stedet for at se den som en mulighed for at fylde en masse hurtig action på i bedste Michael Bay-stil.

Han lader ikke ratings-systemet diktere filmen som udgangspunkt. Det ville ellers være en typisk tankegang for en producer, der skal til at søsætte en film.

Han har tiltrukket navne som Bonham Carter og Christian Bale. De har ellers råd til at vrage projekter, der ikke virker gode.

Selv om han har et frastødende navn og en uimponerende track record, kan der godt komme noget anstændigt ud af dette i sidste ende. Teoretisk set.

Happiness is not always the best way to be happy.

#3

29. jul. 2008 15:23

Jeg tror ikke, jeg havde indsendt denne nyhed, hvis ikke det var, fordi jeg havde hørt så mange bitche over McG. Synes helt klart han fortjener en chance, og tjekker man de andre interviews ud, så virker han da heller ikke helt dum. Så skal jeg nok være med til at lynche ham, hvis det alligevel går galt.

#2 - Christian Bale har dog flere gange i forbindelse med PR for Dark Knight gentaget sit motto, at hvis en film "flunker", så er det kun instruktørens skyld. Det skulle ikke undre mig, om han med den filosofi går ind i dårlige projekter og de seneste år bare har været lidt heldig.

The only way to beat a troll is to not play their game.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger