Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 88

Hvem ser du helst som Star Wars-instruktør?

 • Denis Villeneuve
  27%
 • Christopher Nolan
  24%
 • En anden
  10%
 • Taika Waititi
  8%
 • Peter Jackson
  8%
 • Tommy Wiseau
  6%
 • Ridley Scott
  6%
 • Joss Whedon
  6%
 • Zack Snyder
  3%
 • Patty Jenkins
  2%

#1

7. apr. 2017 10:51

PhD-forsker Kelly Kanayama burde have lov til at betale alle hans uddannelses penge tilbage igen. For han har da tydeligvis ikke forstået hvad det er folk ikke gider at have eller se.
Som Hive skriver i et andet indlæg rammer ham helt præcist det folk ikke gider, nemlig:

1. Fans bliver sure når de laver *etablerede karakterer* om for at behage feminister, LBGT-aktivister og andet godtfolk. Fans har intet imod nye karakterer med disse karakteristika.

2. Fans går som regel slet ikke op i hudfarve, køn, religion og seksualitet hvad angår deres superhelte. Folk går op i om karakteren er veldesignet, interessant og velskrevet.

#2

7. apr. 2017 12:53

#1 Hvis du lige læser det igen modsiger i ikke hinanden. Hvis alle de nye comics var gode, var der ikke noget problem.

"Game over man, game over" "Stop screwing around" -Hudson from ALIENS

#3

7. apr. 2017 13:34

#2 Så det mig der har misforstået artiklen :)

#4

7. apr. 2017 16:22

Jeg vidste ikke der var kommet en muslimsk Ms Marvel? Black Panther har jo så altid været Afrikansk, så ham synes jeg ikke man kan se som noget Marvel har gjort en masse for at få "diversificeret", de tog ham bare med.

Jeg undrer mig lidt over hvilken Ms Marvel det så er vi kommer til at se i Infinity Wars?

#1 Ja jeg synes egentlig også at artiklen er rimeligt enig med dig, men har så vægt på at der burde være mere fokus på flere forskellige etniciteter og religioner, og det giver da også mening... så længe de netop ikke begynder at ændre på eksisterende karakterer for at gøre det. Kvaliteten er vigtig, og så burde det med at det er forskellige etniciteter og sådan, nærmest komme af sig selv for at kunne give karakterene ekstra dybde og minde mindre om de andre karakterer. Prøv at se hvor meget Iron Man, Dr. Strange og Iron Fist egentlig minder om hinanden. Måske ikke helt så meget Iron Fist godt nok... men så er der også Batman og Green Arrow. De har alle en baggrund der nærmest kunne være samme karakter med forskellig opvækst. De er så alle interessante karakterer alligevel, men det er da vigtigt at komme væk fra at så mange er rige hvide mænd. Det har man så vidst også været opmærksom på i mange år allerede.

#5

7. apr. 2017 16:30

#4 er det ikke brie larson der spiller mrs marvel ?? hun ligner ikke en muslimsk teenager så tænker det ikke er den nye version vi får at se :)

#6

7. apr. 2017 16:36

#4 #5 Historien tager afsæt i tegneserierne - ligesom gårsdagens historie. Så endnu ingen effekt på MCU.

#7

7. apr. 2017 17:42

Der er forskel på Captain Mavel og Ms Marvel, hvor Carol Danvers godt nok har været begge, men filmen vil være om Captain Marvel.

#8

7. apr. 2017 17:54

http://www.imdb.com/title/tt4154664/?ref_=nv_sr_1 stadig brie larson så ikke så meget der ændre sig andet end at der er for mange der hedder marvel så vi bliver forvirret :P

#9

7. apr. 2017 21:48

#6 Det giver mere mening.

#7 Jeg mener da at Captain Marvel var et rumvæsen og den som på en eller anden måde gav Ms Marvel sine kræfter? (og de kræfter som så er cirka som hans)

#10

7. apr. 2017 22:00

#9 har lige tjekket og det ser ud til du har ret :)

#11

7. apr. 2017 23:15

Marvel lavet for nyligt ms marvel om til captain marvel, den oprindelige captain marvel have et rumvæsen, på gode forhold med ms marvel, som døde af kræft (hvis jeg husker rigtig) ( Navnet blev ændret for at forhinder DC i at kunne tage Captain Marvel navnet tilbage).

Den ny ms marvel er en muslimsk helt men har ikke rigtig noget med den gammel ms marvel at gøre udover navnet og at hun ser op til hende. Hun har meget forskellige kræfter og bagrund.

#12

7. apr. 2017 23:40

..i det mindste er Obelix FED! ..kan lide VILDSVIN!

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger