Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 92

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  41%
 • Hellboy
  15%
 • Blade II
  13%
 • Pacific Rim
  11%
 • En anden film
  8%
 • Hellboy II: The Golden Army
  7%
 • Crimson Peak
  2%
 • The Shape of Water
  2%
 • The Devil's Backbone
  1%

#1

21. jan. 2016 00:39

Det var jo næsten også for godt til at være sandt.... Men grunden er jo fin nok, vil hellere vente, også få noget ordentligt. Og to år trods alt bedre end tre :D

Og vil næsten vædde med at James Cameron udskyder Avatar 2 endnu en gang...

#2

21. jan. 2016 02:05

Hvorfor er det en dårlig nyhed?

Tænk på hvor mange gange man ikke har siddet tilbage efter en film og ønsket, at der var smidt flere penge og mere tid efter manus?

Tænk på Prometheus. Hvis bare Ridley insisteret på at der lige skulle bruges lidt ekstra tid på at luge ud i de værste tåbelige karakterer og dumme replikker.

Tænk på Episode I-III. Tænk hvis Lucas havde været mand nok til at bede om hjælp til at skrive de tre film.

Tænk på Hobbit trilogien. Tænk at Peter Jakcson offentligt har indrømmet, at han under flere af optagelserne simpelthen ikke anede, hvad han lavede, fordi præ-produkton havde været al for kort og presset, fordi produktionsselskabet insisterede på at få filmene hurtig ud.

Tænk på The Force Awakens. Tænk hvis JJ og Kasdan rent faktisk havde haft mere tid til at nuancere historien, så den ikke føltes som et totalt rehash af Episode IV. Nærmes beat for beat. Havde vi virkelig brug for en ny ørkenplanet, hemmelig data IGEN gemt i en robot, en TREDJE dødsstjerne? C'mon!

Tænk på Pixar. Dér går historien forud for alt på produktionen. Der skrives om, og der skrives om, og der skrives om, nogle gange i årevis, inden der overhovedet tegnes så meget som en pixel.

At Disney tilsyneladende respekterer Rian Johnsons ønske om at bruge mere tid til på Episode VIII er da al respekt værd og en fantastisk nyhed! Og hvis det er dét, der skal til for at næste omgang af for længe siden i galaksen langt, langt væk bliver en bedre film, så vil det da være fantastisk.

Det mener, pudsigt nok, også kilden til artiklen:

"As far as I'm concerned this is nothing but good news - the more time Rian Johnson has to make Episode VIII the best Star Wars since The Empire Strikes Back the better. Those extra months will give him the time to get the script in the best possible condition, something I think we all could use after The Force Awakens. Those extra months will serve to make Episode VIII as good as it can be. I'm all for it."

#3

21. jan. 2016 02:50

Tænk på The Force Awakens. Tænk hvis JJ og Kasdan rent faktisk havde haft mere tid til at nuancere historien, så den ikke føltes som et totalt rehash af Episode IV. Nærmes beat for beat. Havde vi virkelig brug for en ny ørkenplanet, hemmelig data IGEN gemt i en robot, en TREDJE dødsstjerne? C'mon!

At Disney tilsyneladende respekterer Rian Johnsons ønske om at bruge mere tid til på Episode VIII er da al respekt værd og en fantastisk nyhed! Og hvis det er dét, der skal til for at næste omgang af for længe siden i galaksen langt, langt væk bliver en bedre film, så vil det da være fantastisk.
nathue (#2)

Det var også min helt store hæmsko ved Force Awakens. Det hjalp heller ikke på det, at de to dage forinden jeg så den, havde sendt A New Hope i fjernsynet og det derfor føltes som et remake.

Til gengæld kunne jeg godt lide Looper, så jeg glæder med til at se, hvad Rian Johnson kan gøre når kreativiteten bliver overladt til ham. Jeg synes også, det er fedt, at de ikke har en striks deadline, så vi får noget forhastet makværk, men i stedet giver Johnson tid til at give sit bud på en god fortælling.

“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”

#4

21. jan. 2016 08:23

X&O

Tænk på Episode I-III. Tænk hvis Lucas havde været mand nok til at bede om hjælp til at skrive de tre film.nathue (#2)

Det gjorde han også. Ligesom han spurgte instruktører som Spielberg, Zemeckis og Cameron om de ville instruere prequelsne. Alle sagde de at han selv skulle gøre det.

#5

21. jan. 2016 08:36

Det vil jeg ikke kalde en dårlig nyhed. Det virker bare som om, de rent faktisk tager det seriøst og rent faktisk forsøger at lave en virkelig god film.

#6

21. jan. 2016 10:00

#2

Enig.

Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah

#7

21. jan. 2016 10:05

Ville ikke kalde det dårligt. Måske har de nu tid nok til at skrive et mere originalt manuskript.

#8

21. jan. 2016 13:07

Avatar ville jeg nu ikke kalde en franchise endnu.. Og indtjeningen på det samlede Star Wars brand gør da Avatar til skamme.. Så er der Star Trek.. Hell Dragon Ball er sikkert større end Avatar samlet set med bøger, anime, figurer osv.

#9

21. jan. 2016 21:18

Til gengæld kunne jeg godt lide LooperDriver (#3)

Ja, den havde en virkelig god stemning, og ideen var spændende. Den havde dog et gevaldigt plothul i starten.

Jeg tænker på Se spoiler >>

scenen med manden der løber mod en bestemt adresse, mens han mister næse og fingre, fordi "de onde" skærer mere og mere af hans 'unge selv' for at få den ældre udgave til at møde op, så de kan dræbe ham. Ok: Hvis meningen er at likvidere ham, hvorfor fanden skærer de ikke bare hovedet af det andet selv?

Det var en interessant scene, men enormt ulogisk. Den havde været bedre, hvis de skulle lokke ham med en anden hensigt end døden.

#10

21. jan. 2016 23:13

#9

Kan det ikke passe, at de taler om, at de ikke bør gøre det, fordi det kan skabe et paradoks? Så kan man spørge om det ikke også skaber et paradoks at gøre det, de så gør ved ham, men åbenbart ikke et lige så stort et.

Men en god fingerregel må jo nok bare være, at der er plothuller i tidsrejsehistorier. Det er en interessant scene, men jeg giver dig ret i, at den virker ulogisk og at forklaringen i filmen, er lidt let købt.

“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”

#11

22. jan. 2016 06:12

Tænk på Hobbit trilogien. Tænk at Peter Jakcson offentligt har indrømmet, at han under flere af optagelserne simpelthen ikke anede, hvad han lavede, fordi præ-produkton havde været al for kort og presset, fordi produktionsselskabet insisterede på at få filmene hurtig ud.nathue (#2)

Mange, bl.a. dig selv, har tydeligvis fået Jacksons udtalelser helt i den gale hals. De pågældende udtalelser vedrørte ikke produktionen af HELE Hobbit-trilogien - kun det store slag i film nr. 3.

Det Youtube-klip, som er gået verden rundt, er fuldstændig taget ud af sin sammenhæng. Og sagens kerne er, at det man ser i video-klippet er fra den afsluttende del af det man kalder "principal photography" i 2012. Og problemet med den manglende tid til forberedelse blev løst ved at man udsatte optagelserne af slaget et års tid, idet der i 2013 blev sat 2½ måned til at optage de scener, man manglede til film 2 og film 3. Dette betød i praksis, at man i resten af 2012 kunne koncentrere sig om film 1, der skulle have premiere i december samme år. Og det betød at man gennem de næste to år, 2013 og 2014, kunne koncentrere sig om film 2 og film 3 (med premieredatoer i h.h.v. december 2013 og december 2014).

Desuden er vandrehistorien om Peter Jackson, der angiveligt "ikke anede hvad han lavede" under hele produktionen, jo enormt søgt, når man tænker på, at det er offentligt kendt, at produktionen af The Lord of the Rings-trilogien også til tider var ret kaotisk (med hyppige ændringer af manuskriptet, scener der skulle optages om og mange "sidste øjeblik"-beslutninger), og at Peter Jackson tydeligvis arbejder bedst under pres og er vant til det.

Her er Wingnut's officielle udtalelse om Youtube-klippet:

"The You Tube clip is a 6min cutdown of a 45min featurette (one of many) from the recent Battle of the Five Armies Extended Cut DVD, entitled “The Gathering Clouds” [sic]. Somebody has decided to create this cutdown using only the sections of “The Gathering Clouds” that discuss the difficulties faced, not the positive ways they were addressed and overcome – which are also covered in this and other featurettes.

Peter has never made a secret of the fact that he took over the Hobbit directing job with very little preparation time remaining before shooting had to begin. It was a challenge he willingly took on. His comments are an honest reflection of his own personal feelings at times during the movie’s production.

However they are not a reflection of either the actual production of these 3 movies – which was very tight, professional, happy, and finished on schedule and budget – nor do they reflect the finished result. Peter is very proud of the 3 Hobbit movies, and actually regards this period as one of his happiest film making experiences – something he has said publicly many times.

Shifting 2 months of shooting from 2012 into 2013 to allow the long and very complex battle sequence to be properly planned and shot, had no impact on the budget or release date. It is exactly what any responsible director should do, given the compressed pre-production time Peter had for these 3 technically difficult movies.
Ever since The Frighteners, Peter has tried to provide fans with honest, detailed, “warts and all” behind the scenes featurettes – compared to the usual bland Hollywood publicity material seen on most other DVDs. It’s a little sad to see desperate media outlets hijack this honesty to feed their ravenous appetite for negative sensationalism."

#12

22. jan. 2016 19:40

PS: Det er jo ikke bare en udskydelse! det er selveste manden bag manus til The Usual Suspects, de har kaldt ind for at redigere menus! Det er KUN godt!

#13

22. jan. 2016 20:00

PS: Det er jo ikke bare en udskydelse! det er selveste manden bag manus til The Usual Suspects, de har kaldt ind for at redigere menus! Det er KUN godt!Ceepa (#12)

Og ham der skrev Jack the Giant Slayer.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger