Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 147

Hvem ser du helst som Star Wars-instruktør?

 • Christopher Nolan
  27%
 • Denis Villeneuve
  27%
 • Peter Jackson
  9%
 • En anden
  9%
 • Joss Whedon
  7%
 • Tommy Wiseau
  6%
 • Taika Waititi
  5%
 • Ridley Scott
  4%
 • Zack Snyder
  3%
 • Patty Jenkins
  2%

#1

3. dec. 2017 06:32

Altså hvad er dog det for nogle krav at stille? Er det ikke pisse hyklerisk? Hvad med McDonalds? Apple? Google? Så nu skal de lave lokalt indhold til alle lande selvom det ikke engang koster halvdelen af vores licens?

Hold nu op...

#2

3. dec. 2017 06:33

Helt iorden og nu hvor i er igang kunne i så ikke sparke lidt til EU og få dem til og fjerne regionerne så alle netflix bruger i hele verdenen har adgang til samme indhold?
Ved godt at diverse filmselskaber begynder og tude over at de så vil miste milliarder i tabt salg af rettigheder, men så må de finde en ny løsning.

#3

3. dec. 2017 06:48

#2 Det har jo ikke engang noget med Netflix at gøre. Netflix kan ikke godkende det, de ville da elske hvis de kunne vise alt indhold i hele verden bare for en fast pris

#4

3. dec. 2017 07:05

#2 Det har jo ikke engang noget med Netflix at gøre. Netflix kan ikke godkende det, de ville da elske hvis de kunne vise alt indhold i hele verden bare for en fast priskblood (#3)

Hvilke er derfor jeg siger at de danske politikere burde sparke lidt til EU for og få det til og ske, men sidst de forsøgte sked samtlige filmselskaber grønne grise.

#5

3. dec. 2017 08:15

Hvis vi ville se dansk indhold, fandt vi netop nok noget det. Elsker Netflix og en af de årsager til der er netop det er meget begrænset med dansk indhold. Dansk film, tv eller dokumentarer er intet værd. Min mening. Så hvis der skal tvinges dansk indhold på Netflix på bekostning af noget andet godt, så ville det få mig til at droppe Netflix. De kære politikere skal til at finde ud af de ikke skal rende og stikke deres fede næser i alt ting.

#6

3. dec. 2017 08:40

Hvis vi ville se dansk indhold, fandt vi netop nok noget det. Elsker Netflix og en af de årsager til der er netop det er meget begrænset med dansk indhold. Dansk film, tv eller dokumentarer er intet værd. Min mening. Så hvis der skal tvinges dansk indhold på Netflix på bekostning af noget andet godt, så ville det få mig til at droppe Netflix. De kære politikere skal til at finde ud af de ikke skal rende og stikke deres fede næser i alt ting.Geekalot (#5)

Fuldstændig enig. Dansk film er som at sammenligne med alkoholfri øl. Fuldstændig virkningsløst

#7

3. dec. 2017 09:30

Det holder jo heller ikke på nogen måde at pludseligt i dette ene tilfælde er det ikke ok at en virksomhed "hiver penge ud af Danmark".

Det er da ren og skær grådighed og lovmæssigt har de intet at bygge det på. Det ville være forskelsbehandling i stor stil.

#8

3. dec. 2017 11:09

Netflix er er da pisse ringe! Fyldt med uninteressante mainstream og klichefyldte selvproducerede indhold.

Hvis man vil se en god film, som man ikke har set, finder jeg det ofte på Viaplay, som har færre film. Netflix har nærmest kun mainstream, teenagefilm og de store titler som alle har set.

Du finder ikke film som Prisoner, A Prophet, Birdman osv.

Geekalot du er kommet med mange meninger og trusler i mange tråde nu, er der nogen af dem der er blevet til noget?

#9

3. dec. 2017 11:18

#5 du har tidligere brokket dig over at andre firmaer, ikke betalte skat i dk, burde du ikke være glad for at et første skridt bliver taget i forhold til at ændre det ?

#7 enig i at det ikke helt holder, men de kan jo ikke rigtig sige til mcdonalds at de skal producere kun dansk indhold :P en bedre måde ville være at ændre skattereglerne det er vi enige om, men burde man ikke bare sætte pris på at der i det mindste er skridt i den rigtige retning ?

man skal også lige huske på at, i forhold til de andre firmaer der "snyder" os for skattepenge, så leverer de rigtig mange job i dk, det gør netflix ikke.

#10

3. dec. 2017 12:25

#8 trusler ligefrem ? Prøv lige at slå det ord op i en ordbog.... Du har en mening, men vi andre må ikke have en eller hvad ? Er sikkert en grund til Netflix er støre en Viaplay hvor du ser dine superfilm...

#11

3. dec. 2017 14:52

Det er vel ret simpelt.. Produktions omkostninger på så lille et sprog som Dansk,sammenholdt med antallet af danske abonnementer.. Hvis dette bliver indført vil jeg tro NF bare trækker stikket i lille Danmark. Det er meget dyrt at producere noget i Danmark på grund af fagforeninger,høje lønninger,arbejdsregler og alle mulige andre forhindringer.
Alternativt kan de selvfølgeligt få produceret indholdet i rumænien,men igen,sammenholdt med indtjeningen i så lille et marked som Danmark,så tror jeg bare ikke det holder..

Det sagt,så skulle politikerne hellere se at få løst mange af de rigtig store samfunds problemer som indvandring,skat,sundhedsvæsen end de skal stikke næsen i så ligegyldigt et emne som dette..
Men de laveste frugter er jo også de nemmeste at plukke,den taktik ser man jo allerede hos politiet og skat

If it aint broke, don't fix it

#12

3. dec. 2017 19:10

Fantastisk så stiger abonnoment prisen igen!

Men mig bekendt så har Netflix allerede investeret i dansk produceret materiale, helt uden irriterende politikeres indblanden.

https://www.dr.dk/nyheder/kultur/film/dansk-serie-blev-solgt-til-netflix-vi-var-maalloese-da-de-pludselig-ville-koebe

http://soundvenue.com/film/2017/06/skuespillerne-fundet-til-netflix-foerste-danske-serie-the-rain-262298

#13

4. dec. 2017 03:09

#9 Siden det er alt for specifikt for Netflix synes jeg netop det ville være et skridt i den forkerte retning. Det skal vidst siges at McDonalds har det med at købe deres råvarer i det land de er i... jeg ved ikke om det stadigt holder, men hvis det gør hjælper det sikkert lidt på det.

Men det er bare for underligt et krav. I tjener penge her i landet uden at have hovedkontor her og derfor skal i lave noget der er mere dansk? Det er ret søgt syntes jeg.

Det er ikke engang fordi de nævner skattely eller noget, bare at overskuddet går "ud af landet".

Jeg har svært ved at fatte hvor smålig den logik er og løsningen... jeg er næsten målløs.

#14

4. dec. 2017 08:53

#13 jamen vi er helt enige om at det er en sær, og kind of pointless løsning de går efter, mener dog stadig at bare det at der bliver gjort noget, er et skridt i den rigtige retning, også selvom det måske ser ud som en dårlig løsning, er et skridt alt anden end lige bedre end bare at blive stående.

#15

4. dec. 2017 19:04

#14 Det er jo så med den formodning... må jeg antage... at det er et modsvar til skattely. Det har de bare ikke rigtigt præcist nævnt. De siger bare problemet er at Netflix hiver penge ud af landet... så altså at man vil diskriminere denne streamingstjeneste fordi den ikke her hovedsæde i Danmark, og altså den derfor ikke er dansk, så fortjenesten ikke bliver i Danmark.

Synes det lygter lidt af "racisme" og så giver det jo mening at Dansk Folkeparti er med i at støtte op om det. Det var så også dem som foreslog det med 2% særskat... formoder det ville være på omsætningen før det ville give mening hvis det rent faktisk er for at bekæmpe skattely der gør at de ingen overskud har i f.eks. Danmark. Det ville ikke være specifikt for en virksomhed, men skulle nok også have en regel om at det kun gælder hvis den omsætning så er af en bestemt størrelse.

#16

4. dec. 2017 20:02

#15 tja det lugter vel kun lidt af racisme, fordi netflix er de eneste der kan rammes af sådan en lov ? er som sådan enig, men virker ikke som om det er for at ramme netflix, mere den virksomhedstype, som der vel egentlig kun rigtig er en af i dk ?

#17

5. dec. 2017 05:00

#16 Ja... det er i hvert fald underligt. Jeg kalder det "racisme" fordi de ikke virker til at direkte sige at det skulle have noget at gøre med manglende skatte betaling, så deres begrundelse må jo så primært være at virksomheden ikke er dansk.

#18

5. dec. 2017 10:18

#17 det virker som en lidt overfladisk konklusion, selvom det uden tvivl spiller en rolle....tænker det har emre at gøre med de ikke bidrager til dk på nogen måde, i form af skat, indhold, arbejdspladser, eller hvad man ellers kan måle det på....hvilket jo så i sig selv også indeholder at de ikke er danske. vi har jo andre ikke danske streaming tjeneste, de har bare danske/nordiske kontorer/afdelinger.

tænker det er lidt den vej tænkningen går, selvom det på ingen måde retfærdiggøre det :)

#19

5. dec. 2017 18:22

Hmmm, nå ja. Hvis de slet intet har i Danmark men kun sælger til danskere, så behøves de jo godt nok ikke at betale noget i skat. Det er jo ikke engang skattesnyd på nogen måde.

Det betaler vel moms? Men ja... hvorfor så ikke brokke sig over fysiske produkter hvor de bliver solgt til Danmark og "hiver penge ud af landet"? Jeg har virkeligt svært ved at følge logikken her. Bygger det ikke bare på misundelse?

Minder mig lidt om Frankrig og hvordan de har lavet det ene underlige krav efter det andet for at undgå import af udenlandske biler i et forsøg på at selv kunne sælge flere Franske biler i Frankrig.

#20

5. dec. 2017 18:28

#19 ved ikke om de har noget, men det er i hvert fald meget lidt, de har noget kundeservice men det kunne også bare være en flok indere :P

jamen tror ikke man skal lede efter logikken, den er godt gemt.....men altså ved ikke om det er misundelse....i bund og grund tror jeg bare at, de ser netflix som de største, og hvis de fik dansk indhold ville det komme ud til verden, så sådan en slags, vi kan få dem til at reklamrer for os eller noget i den stil.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger