Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 117

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  44%
 • Blade II
  14%
 • Hellboy
  14%
 • Pacific Rim
  11%
 • En anden film
  7%
 • Hellboy II: The Golden Army
  6%
 • Crimson Peak
  3%
 • The Shape of Water
  2%
 • The Devil's Backbone
  1%

#1

16. nov. 2017 20:28

Hvorfor i alverden bruger man 100 millioner dollarrs på CGI. Jeg bryder mig ikke om noget af CGI'en man ser i trailerne og tvivler på jeg vil synes bedre om det i filmen. Det føles som om det bliver en gentagelse af de 2 avengers film, hvor heltene kæmper mod nogle fantasivæsner, der ikke eksisterer i virkeligheden. Det bliver gabende kedeligt rimelig hurtigt, og der er ikke noget på spil.

Man lægger også ekstra pres på sig selv fra starten, da den med så astronomisk budget nærmest skal krydse 1 mia. dollars mærket(eller komme rimelig tæt på), for bare break even.

#2

16. nov. 2017 20:36

#1 nu ved jeg ikke lige hvor de 100 millioner dollars til CGI kommer fra, men det gør de jo tydeligvis fordi at de tror/håbede at den ville blive en avengers succes, deres andre film har jo også været dyre omgange så at tro det ville blive billigere når man samlede dem allesammen virker sært.

at de nok har været for optimistiske, kan man jo altid være bagklog med bagefter.

#3

16. nov. 2017 23:53

Så fik jeg set denne crap-fest, og som det var tilfældet med trailerne så hadede jeg den CGI, der blev brugt så en masse spildte millioner for midt vedkommende. Det kan godt være de mener Justice League har en mere positiv/humoristisk tone, men jeg forlod i hvert fald biografsalen mere deprimeret end da jeg kom. Når man tænker på hvilke fantastiske karakterer der findes i DC universet og de så behandler dem på den måde.

#4

17. nov. 2017 18:06

Så fik jeg set denne crap-fest, og som det var tilfældet med trailerne så hadede jeg den CGI, der blev brugt så en masse spildte millioner for midt vedkommende. Det kan godt være de mener Justice League har en mere positiv/humoristisk tone, men jeg forlod i hvert fald biografsalen mere deprimeret end da jeg kom. Når man tænker på hvilke fantastiske karakterer der findes i DC universet og de så behandler dem på den måde.Johnny42 (#3)

Tja, når man går ind til en film med en fordom om, at den sikkert er dårlig, så bliver den også dårlig. Hvorfor gider du overhovedet at se de film, hvis du på forhånd forventer den er dårlig?

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger