Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 77

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  40%
 • Hellboy
  17%
 • Pacific Rim
  13%
 • Blade II
  12%
 • En anden film
  8%
 • Hellboy II: The Golden Army
  5%
 • Crimson Peak
  3%
 • The Devil's Backbone
  1%
 • The Shape of Water
  1%

#1

17. jan. 2017 16:47

Tænker lidt at den DC kilde måske er hyret af Marvel til at lukke lort ud.....!
Batman vs. Superman var ganske udmærket, altså hvis man har set extended edition:)

#2

17. jan. 2017 17:29

#1 Den var stadig meget rodet og skuffende :( Men ja, lidt bedre i extended

#3

17. jan. 2017 17:42

Jeg er simpelthen done med DC. Synes alt hvad der har været indtil videre i deres DCU har været lort, og det der er på vej ligner også lort. Sorry. But I have to say.

#4

17. jan. 2017 17:55

Tænker lidt at den DC kilde måske er hyret af Marvel til at lukke lort ud.....!
Batman vs. Superman var ganske udmærket, altså hvis man har set extended edition:)Aragorn76 (#1)

udmærket? 150 minutters film også får vi 8 minutter hvor de slås.. filmen var jo totalt til grin.

#5

17. jan. 2017 17:57

#4

Helt enig!

#6

17. jan. 2017 18:57

Tænker lidt at den DC kilde måske er hyret af Marvel til at lukke lort ud.....!
Batman vs. Superman var ganske udmærket, altså hvis man har set extended edition:)Aragorn76 (#1)

Lige præcis. Extended Edition er så meget bedre end bioversionen. Utroligt at de kunne finde på at fjerne så mange vigtige detaljer og så sende den ud i den form den fik i bio.

#7

17. jan. 2017 18:58

Tænker lidt at den DC kilde måske er hyret af Marvel til at lukke lort ud.....!
Batman vs. Superman var ganske udmærket, altså hvis man har set extended edition:)Aragorn76 (#1)

udmærket? 150 minutters film også får vi 8 minutter hvor de slås.. filmen var jo totalt til grin.Troels91 (#4)

Nu så jeg ikke udelukkende filmen for at se de 2 herrer slås, men synes opbygningen til dette var mere interessant. Hvis de bare slås hele tiden, så bliver det jo bare et langt CGI helvede, uden som helst mening.

#8

17. jan. 2017 18:59

Desuden så vendte anmelderne pludseligt på en tallerken, da de så extended version;)

#9

17. jan. 2017 19:01

Suicide Squad var heller ikke dårlig i min optik. Problemet med DC film er bare at alle gerne vil sammenligne dem med Marvels film, men det er helt forkert, da DC film er mørkere.
Man skal ikke sammenligne Marvel og DC Film.

#10

17. jan. 2017 19:41

Tænker lidt at den DC kilde måske er hyret af Marvel til at lukke lort ud.....!
Batman vs. Superman var ganske udmærket, altså hvis man har set extended edition:)Aragorn76 (#1)

udmærket? 150 minutters film også får vi 8 minutter hvor de slås.. filmen var jo totalt til grin.Troels91 (#4)

Nu så jeg ikke udelukkende filmen for at se de 2 herrer slås, men synes opbygningen til dette var mere interessant. Hvis de bare slås hele tiden, så bliver det jo bare et langt CGI helvede, uden som helst mening.Aragorn76 (#7)

Jeg fandt det ikke spændende, hele undertonen med "vi ved hvem der er hvem" og de dårlige jokes som følge deraf gav mig ikke andet, end lyst til at se en Marvel film istedet. Fans har ventet på at se de to herre slås i biografen i årsvis, også får vi 8 min ud af en 150 minutters film.

Endnu mere sørgeligt bliver det, når man indse hvor fuldstændig sindsygt meget bedre tegnefilmen om Superman vs Batman er, her er der ingen dårlige jokes, den bygger massivt på fortiden i DC-univers.

Link til omtalte film http://www.imdb.com/title/tt2166834/?ref_=nv_sr_2

simi relateret forstår jeg simpelthen ikke hadet mod CGI, synes det er et fantastisk værktøj.

#11

17. jan. 2017 20:05

Fans har ventet på at se de to herre slås i biografen i årsvis, også får vi 8 min ud af en 150 minutters film.Troels91 (#10)

Ja og der 14 min med Dinosaur ud af 127 min i Jurassic Park, synes ikke nødvendig vis det er et kvalitets stemple at der er meget med. Hvor Civil War ender med at være end flad og kedelig omgang, her synes jeg Batman v Supermans kamp er meget mere interessant.

#12

17. jan. 2017 20:22

#10

Dc skal bare holde sig til og lave tegnefilm.

Eller få fyret Snyder hurtig muligt så kunne det være de kunne lave noget som er værd og se i biffen

#13

17. jan. 2017 21:27

Ja og der 14 min med Dinosaur ud af 127 min i Jurassic Park, synes ikke nødvendig vis det er et kvalitets stemple at der er meget med. Hvor Civil War ender med at være end flad og kedelig omgang, her synes jeg Batman v Supermans kamp er meget mere interessant.Mads47 (#11)

At Civil War endte på en dårlig tam node har du helt ret i, men den film synes jeg da havde væsentlig flere og bedre fights og i dem, set op.

har ikke set Jurassic Park, so no comment

#10

Dc skal bare holde sig til og lave tegnefilm.

Eller få fyret Snyder hurtig muligt så kunne det være de kunne lave noget som er værd og se i biffenironspider (#12)

helt enig.

#14

18. jan. 2017 09:02

@#9

Selvfølgelig sammenligner man med Marvels film - det er begge to superheltuniverser med hver deres line-up af mere eller mindre lignende helte.
Så siger du man ikke må sammenligne, fordi DCs er "mørkere"? Det er da noget vrøvl. Må man så kun sammenligne ting, der er helt og aldeles ens?

Sammenligningen mellem MCU og DCU er oplagt.

Og her er det et spørgsmål om filmteknisk kvalitet. Der er MCU's film bare bedre. Det har ikke noget at gøre med, at DCU's film er mørkere. De kunne sagtens lave bedre film end MCU, der samtidig var mørkere.
Eks. er Nolans Batman-film bedre end alle MCU-filmene - og de endda også mørkere.
Men DCU's nye film er rodede. De virker ikke til helt at vide hvilken retning de vil, men bare gerne vil ride med på den bølge Marvel har skabt gennem god, langsigtet planlægning og en klar retning for deres film.

#15

18. jan. 2017 09:21

#15 du sammenligner vel heller ikke Titanic med Ghost Ship ?
Man kan sagtens sammen ligne de 2 slags superheltefilm med henanden. Den ene bruger sin lyse humor til at føre sig frem med, hvor den anden bruger sin dystre mørke måde at føre sig frem med.
Ikke at der er noget galt i nogle af delene syntes jeg ikke, elsker dem begge, for deres forskellighed. Men man skal lukke r.... med man ikke kan tåle deres mørke stil, for sådan har DC altid været. Så det enten for man kender for lidt til DC, eller man er så dum man tror det hele skal være ens.
Der er rigeligt med folk der allerede syntes de superhelte film er ens. Det må de jo om, man kan ikke stille alle folk tilfredse.

OT. Tror ikke den udmelding er noget der skal tages seriøs. Traileren virker hvert fald lige som en Marvel trailer vil have været, så er bange for de har lyttet til de små klynkende Marvel fanboys :(

#16

18. jan. 2017 09:52

# 4: Enig!
#10: CGI er faktastisk!
#13: Jo, du har - du vil bare ikke stå ved det :-)

Alle: MCU er bare bedre end DCU - desværre, da jeg langt bedre kan lige heltene hos DC.

Fucking Filmz!!! Tror de skal bestemme om jeg vil glo på reklamer eller ej!!! Godt der findes anti-anti-AdBlock!

#17

19. jan. 2017 09:58

Fase 1 hos Marvel indeholdt altså også film som Captain America: The First Avenger (middelmådig på en god dag), Thor (virkeligt dårlig film imo) og Iron-Man 2 (totalt stinker, som led af mange af de "setup"-problemer som BvS også havde).
Så i mit hoved, så har Marvels opstart (lige bortset fra eminente Iron-Man 1) heller ikke været sygt god.
Lad os nu vente og se. Som andre i tråden, så var jeg også ganske glad for extended af BvS, og ser bestemt frem til både Wonder Woman og Justice League :)

Og er jeg den eneste der synes at alle Marvels film er ret kedelige at se på? Fladt, farveforladt billede. Synes DC's film ser langt bedre ud end Marvels gør :)

#18

19. jan. 2017 13:13

#17 Kun enig med Iron Man 2, og det gøres ret godt op for med Iron Man 1 og til dels også Iron Man 3.

Så vidt jeg ved tog folk ret godt imod Thor og Captain America. Dem som så dem i hvert fald.

Man of Steel, jeg syntes den var god første gang jeg så den, men må nok egentlig sige jeg er enig med Jakob Stegelmann når han siger at det ikke helt føles som Superman når han fejler så hårdt med at redde sin by. Jeg ved ikke om jeg vil kalde den middelmådig, men bare heller ikke på niveau med de Marvel film. Det skulle da lige være Iron Man 2. Man of Steel vil jeg nok ligge et sted imellem Iron Man 2 og Iron Man 3. Alt sammen vil jeg dog stadig vurdere som god underholdning.

Nu har jeg kun set extended af Batman vs Superman, men den vil jeg så vurdere som... nok et sted over Iron Man 3, men ikke på Avengers niveau. Jeg har svært ved at vurdere hvor jeg ville sætte Civil War, men skurken i Civil *War" syntes jeg var noget tam, men at alt det andet som jo langt mere var det filmen egentlig også handlede om, super helte som slås, det gjorde den ret godt og i god stil. Der syntes jeg at Batman vs Superman ikke gjorde det særligt godt, selve kampen imellem Batman vs Superman var egentlig fin syntes jeg da, og en del af indholdet var interessant, men jeg syntes at skurkene fejlede lidt og at den mest af alt vinder point ved at ligge op til andre film og skurke. Kampen mellem Batman og Superman var bare slet ikke på niveau med Civil War heller, for der var der flere superhelte imod hinanden, og man var sat ind i hvem de alle var rimelig godt, og jeg syntes alle de kampe var underholdende. Selve skurken tog dejligt lidt af tiden på skærmen syntes jeg.

#19

19. jan. 2017 13:14

Når alt det er sagt, så ved jeg ikke om det var den rodede del af de to DC film som jeg havde så meget imod. Wonder Woman ser jeg som at have okay muligheder for at klarer sig bedre end både Man og Steel og Batman vs Superman.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger