Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 92

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  41%
 • Hellboy
  15%
 • Blade II
  13%
 • Pacific Rim
  11%
 • En anden film
  8%
 • Hellboy II: The Golden Army
  7%
 • Crimson Peak
  2%
 • The Shape of Water
  2%
 • The Devil's Backbone
  1%

#1

7. feb. 2018 12:55

Fint nok, Disney bør ikke blive større. Det er ikke sundt med for store aktører

Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

#2

7. feb. 2018 13:59

#1 Ja så kommer de til at sidde på, hvad 40% af filmbranchen. Det er insane. og jeg gider ikke til at se disney humor i X-men universet.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#3

7. feb. 2018 14:35

#2, du er klog at høre på - Disney har jo også fuldstændigt ødelagt alle Marvel-film samt Star Wars med deres "disney humor" - not!

Personligt mener jeg det vil være fedt hvis de bliver opkøbt af Disney, så der kan komme større samling på Marvels karakterer.

#4

7. feb. 2018 15:54

Disneys Star Wars film er alle gode, men dog i bunden af toplisten for de ni film. Så her kunne Disney have gjort bedre, især The Last Jedi var et fejltrin.

Marvelfilmene er også stadig seværdige, men ikke i samme klasse som før Disneys overtagelse. Det kan være en tilfældighed, det kan også være vi ser en tendens.

#5

7. feb. 2018 16:55

#3 Tak det er dejligt at høre jeg er klog :)

Personligt synes jeg ikke om de nye Star Wars film undtagen Rogue One som var underholdende. Med Marvel film så var der nogle få gode film jeg synes der er værd at gense mere end 1 gang. Altså deres disney humor kan nok godt sagtens virke i X-men (Det ved man jo ikke før man ser det).

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#6

7. feb. 2018 22:00

#3 Humoren i The Last Jedi var meget Marvel-agtig og det fungerede ikke for mig. Alt hvad Marvel gør er ikke bare perfekt, og det er altid sundt med konkurrence, så alting ikke bare bliver samlet et sted.

Under Disney ville vi ikke have fået Logan eller Deadpool, det ville i hvert fald have været væsenligt forskelligt fra hvad vi fik. Der ville sikkert også gå 3-4 år mellem hver main X-men film, X-Men 1-3, X-Men: First Class, Days of Future Past, da dise skulle presses ind i en presset MCU kalender, + historien skulle passe ind i MCU, hvilket ville begrænse den kreative frihed.

Alt i alt tror jeg vi som forbrugere vinder mest, hvis Disney ikke får fat i Fox.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger