Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 147

Hvem ser du helst som Star Wars-instruktør?

 • Christopher Nolan
  27%
 • Denis Villeneuve
  27%
 • Peter Jackson
  9%
 • En anden
  9%
 • Joss Whedon
  7%
 • Tommy Wiseau
  6%
 • Taika Waititi
  5%
 • Ridley Scott
  4%
 • Zack Snyder
  3%
 • Patty Jenkins
  2%

#1

30. nov. 2017 14:35

"...20th Century Fox, der ejer franchises som "Avatar", "Deadpool" og "X-Men".

De ejer ikke Deadpool og X-men. Det gør Marvel. Fox ejer blot film-rettighederne til dem.

Og uden at vide det, vil jeg gætte på, at James Cameron ejer Avatar IP'en. Men distibutionsrettighederne tilhører Fox.

#2

30. nov. 2017 14:41

#1 Da Filmz i udgangspunktet kun skriver om film, så burde det give sig selv, at der ikke henvises til tegneserierne? Jeg præciserer, så der ikke burde være tvivl.

#3

30. nov. 2017 15:52

Håber ikke de køber

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#4

30. nov. 2017 17:07

Til dem der mener at alle marvel-karakterer bare skal tilbage til marvel, må så også være forberedt på at film som R-rated Deadpool og Logan aldrig ville være blevet en realitet, hvis Disney ejede rettighederne, da disse film blev lavet. Ligeledes ville vi heller ikke få næste års X-Men : New Mutants, i hvert fald ikke i den form, der lægges op til i trailerne.

Jeg håber godt nok at der kommer andre spillere ind køber dele af fox's rettigheder, så det hele ikke havhner hos Disney. Monopol er sjældent en god ting, og i dette tilfælde kan det betyde et fattigere udbud af film der produceres.

#5

30. nov. 2017 19:45

#4

Jeg er enig med dig i at r-rated film som Logan og Deadpool nok ikke var blevet en realitet, i hvert fald ikke lige foreløbig. Men du kan være sikker på at Marvel vil holde den r-ratede stil kørende, hvis de får rettighederne tilbage, efter de har set hvor stor en succes de er. Først og fremmest, så har Kevin Feige sagt at han ikke vil udelukke r-rated mcu film for ganske nylig, også skal du også tænke på at Disney gav os film som Pulp Fiction, gennem det ejede underselskab Miramax, og de kunne sagtens lave et r-rated underselskab til Marvel, som producerede r-ratede film. Til sidst så gav Marvel og Disney os Punisher og Daredevil gennem netflix, som er ti gange mere grafisk voldelige end Deadpool og Logan.

#6

30. nov. 2017 22:32

#4 jeg er lidt i tvivl om hvordan der kan være tale om nogen form for monopol....disney ejer ikke alle filmrettigheder, eller alle superhelte rettigheder, så der vil altid være mulighed for konkurrence, altså ikke monopol.

#7

30. nov. 2017 23:08

Nogle studioer kan altså godt blive for store. Monopol betyder altså ikke at man skal sidde på 100%, men bare at man skal have en langt større andel af markedet end alle andre. Og hvis de gør det, så vil der være mindre konkurrence, og de behøver ikke være så kreative i deres ideer. Derfor vil det altid være at foretrække at de forskellige IP's ikke er placeret i et enkelt studio.

#8

30. nov. 2017 23:42

#7 monopol betyder at der kun er en udbyder af en vare, så jo man skal sidde på 100 procent.

resten er jeg som sådan ikke uenig i, det har bare intet med hvad monopol er at gøre :)

#9

1. dec. 2017 00:36

Det er jo kun ord og betydninger. Man kan også kalde det at have en dominerende position på markedet og det er sjældent sundt uanset hvilken branche der er tale om.

#10

1. dec. 2017 02:07

Til dem der mener at alle marvel-karakterer bare skal tilbage til marvel, må så også være forberedt på at film som R-rated Deadpool og Logan aldrig ville være blevet en realitet, hvis Disney ejede rettighederne, da disse film blev lavet. Ligeledes ville vi heller ikke få næste års X-Men : New Mutants, i hvert fald ikke i den form, der lægges op til i trailerne.

Jeg håber godt nok at der kommer andre spillere ind køber dele af fox's rettigheder, så det hele ikke havhner hos Disney. Monopol er sjældent en god ting, og i dette tilfælde kan det betyde et fattigere udbud af film der produceres.Johnny42 (#4)

Det ved vi sådan set intet om. Disney kan sgu nok sagtens lugte pengene, og det vil de ikke sige nej til, desuden er Touchstone Pictures en del af Disney, og de stod bag film som Starship Troopers. En R-rating er intet problem for Disney.

Og tror næppe at nogen har interesse i at droppe New Mutants når den er lige på trapperne.

#11

1. dec. 2017 07:20

Jeg synes det er lidt grinagtigt at så mange tror at et opkøb af Disney betyder at alt bliver Disneyficeret, som #5 og #10 siger så findes der allerede R-rated film som Disney har sået for. Samme argument man høre om Star Wars er blevet disneyficeret, men folk glemmer at Star Wars altid har familie venlig.

Jeg ved ikke hvordan jeg har det med at X-men og MCU skulle slås sammen, jeg synes X-mens universet er 10 gange mere interessant end MCU. Den eneste fordel ved at Disney køber FOX jeg kan se er at de får rettighederne til de Originale og Star Wars Prequels.

#12

1. dec. 2017 10:17

#9 kun ord og betydninger, så du mener ikke at hele grundlaget for kommunikation, er noget der er værd at lytte på :) de har en dominerende position på markedet, de tjener mest. men de laver hvad 10/4500 film, kan næppe siges de er for store, eller for dominerende.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger