Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 45

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  38%
 • Hellboy
  22%
 • Pacific Rim
  13%
 • En anden film
  11%
 • Blade II
  9%
 • Hellboy II: The Golden Army
  4%
 • Crimson Peak
  2%
 • The Devil's Backbone
  0%
 • The Shape of Water
  0%

#1

15. nov. 2016 14:32

ja og vi må ikke glemme Iron Fistog spin-off serien Punisher som også kommer i 2017.

#2

15. nov. 2016 14:41

Ja det håber jeg så ikke der kommer til at ske...

#3

15. nov. 2016 15:01

2# for mig virker det realistisk på grund netflix samarbejder jo også med mange af Disney's konkurrenter foreksempel Dreamwork som de en da har mange serier i gang i.

er selv Disney fan men jeg kan ikke fore stille mig det.

P:S:Syntes at det er idiodisk da Disney jo lige har lanceret en streaming tjeneste selv som hedder Disneylife

#4

15. nov. 2016 17:50

X&O

Smart træk af Disney, men vil Netflix virkelig lade sig opkøbe når det går så godt for tiden?

#5

15. nov. 2016 20:02

Det håber jeg da ikke. Så er det sgu slut med bare patter i Netflix' egne serier :(

#6

15. nov. 2016 21:50

Ville måske være godt. Disney har overvejet at lave deres egen streaming tjeneste, og Disney er jo kæmpe store i dag, de ejer flere andre udgivere af film og serier, ikke bare Disney og Pixar.

Så hvis de køber Netflix, så ville det nok betyde mindre fragmentering af streaming markedet. Hvis altså ikke de bare vælger at dræbe Netflix.

#7

15. nov. 2016 22:00

#6 Det vil da slet ikke give mening. Men hvis de overtager Netflix, så ryger alt... Kan ikke forestille mig de vil betale penge til konkurenterne for at måtte vise nogle af deres film. Og kun at kunne se Disney.............

#8

15. nov. 2016 22:33

disney har deres egen streaming tjeneste med all disney all the time....så det ville ikke give meget mening at købe netflix for milliarder og så fjerne alt deres indhold for at erstatte det med disney....at købe netflix for milliarder og derved have den største spiller på markedet plus en ren disney ville give ret god mening hvis man kan lide at tjene penge ;) desuden ville de virkelig kunne presse konkurrenter på den måde

#9

15. nov. 2016 22:48

2# for mig virker det realistisk på grund netflix samarbejder jo også med mange af Disney's konkurrenter foreksempel Dreamwork som de en da har mange serier i gang i.

er selv Disney fan men jeg kan ikke fore stille mig det.

P:S:Syntes at det er idiodisk da Disney jo lige har lanceret en streaming tjeneste selv som hedder DisneylifeCaGoDa (#3)

der skulle have stået

2# for mig virker det ikke realistisk på grund netflix samarbejder jo også med mange af Disney's konkurrenter foreksempel Dreamwork som de enda har mange serier igang med sammen.
er selv Disney fan men jeg kan ikke forestille mig det.
P:S:Syntes at det er idiotisk da Disney jo lige har lanceret en streaming tjeneste selv som hedder Disneylife

#10

16. nov. 2016 06:58

Tror der er rigtig mange som mig der vil droppe Netflix. Have Disney for at se Star Wars og Indianer Jones er ikke 89 kroner værd :)
Og skal de købe dem, skal de nok op med omkring det samme beløb som de betalte Lucas, da der er en enorm kunde kartotek med. Så at lukke den lige efter giver ingen mening. Og betale penge til konkurenterne for at vise deres indhold på Disneys streaming side, giver heller ikke så meget mening.
Og som alle i andre siger så har de allerede en selv nu. Så kan ikke forestille mig at der er noget i den nyhed her, nok nærmere kalde det et meget læst rygte :)
Men som sagt er lidt ligeglad, den næst største streaming tjeneste går bare hen og bliver den største ved de opkøber Netflix :)

#11

16. nov. 2016 12:31

Fjerne deres indhold og erstatte det med Disney? Nej da, de ville have jo stort set opnå monopol. De ville ikke behøves at erstatte Netflix indhold med Disney, de kan jo helt selv styre hvor meget eller hvor lidt Disney der skulle være på Netflix.

Disney er langt fra bare "Disney", de ejer jo en række netværk og sådan. De ejer Marvel, de ejer Lucasfilm, men det er ret alment kendt. De ejer så også ABC og ESPN. De ejer så hver især også en bunke medier. Disney er så vidt jeg ved den største virksomhed indenfor film og serier.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_assets_owned_by_Disney

Så med Netflix under dem, så kan de jo nå ud langt bredere. Hjælper ikke så meget for Disney at have "Disneylife" når det f.eks. ikke engang er tilgængeligt i Danmark. Det er ikke uden problemer at lave sig så stort et netværk som Netflix har. Selvfølgelig vil de da vise konkurrenters film og serier, hvis de betaler Disney for det, så er det da kun godt for Disney. De kan selvfølgelig så vente med at købe konkurrenternes film og serier til efter Disneys egen serier og sådan er kommet på markedet, men det er så fordelen ved at stort set sidde med et monopol. Netflix siges jo så at være et monopol allerede nu.

Kan sådan set være at det i sig selv vil stoppe dette opkøb.

#13

19. nov. 2016 14:13

Syntes det er spøjst at i tror de vil fjerne alt indhold og erstatte det med disney film. Hvem siger de vil ændre den nuværende strategi, selvom den da er træls.

Imagine an elephant with the flu. One sneeze and it breaks it's bloody neck - Fukkatsu no hi AKA Virus (1980)

#14

20. nov. 2016 10:35

#13 er Netflixs strategi træls ? Kan nu godt lide den.

#15

20. nov. 2016 13:56

#14
Den har vi efterhånden været igennem flere gange nu.
Netflix spilder penge på at få produceret dyrt indhold, istedet for at satse på at opkøbe rettigheder. Det giver mindre indhold for pengene og det har betydet 40% mindre indhold på fire år.

Imagine an elephant with the flu. One sneeze and it breaks it's bloody neck - Fukkatsu no hi AKA Virus (1980)

#16

22. nov. 2016 21:44

#15 Det relevante er vel om det betyder mere indtjening for Netflix? Den slags er dog svært at måle på, men det er vidst den eneste måde de kan sikre sig eksklusive aftaler og indhold.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger