Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 124

Bedste film med den danske titel "Dobbeltspil"?

 • Double Jeopardy (1996)
  59%
 • Reindeer Games (2000)
  24%
 • Sleuth (1972)
  6%
 • Backstabbing for Beginners (2018)
  5%
 • Sleuth (2007)
  3%
 • Masquerade (1988)
  2%
 • Nightkill (1980)
  2%

#1

8. sep. 2017 09:22

Gad vide hvilken betydning det får for Disney/Marvel sammenarbejde med Netflix, når det kommer til serier som Daredevil, Luke Cage, Jessica Jones osv? gadvide om Netflix vil stoppe med at producere deres serier eller den del vil forsætte som før.

#2

8. sep. 2017 09:34

#1 Så vidt jeg har hørt forsætter de med og lave de serier, indtil deres kontrakt udløber og de mister rettighederne til dem.

#3

8. sep. 2017 11:14

Det er lidt dårlig stil.

Det burde være muligt at købe adgang til en tjeneste, og man her kan finde alle film og serier.
Prisen skal være her efter, den slags vil komme til at koste.

Men at store blockbustere og biograf film bliver taget fra andre, det syntes jeg er dårlig stil.
Det er fint nok de vil lave deres egen tjenester, men hvad så med at lave bedre tjenester, ekstra materiale, højere kvalitet, bedre apps, bedre hjemmeside osv.

Disney: Thumbs down.

#4

8. sep. 2017 14:21

Tror netflix snart må nedskrive deres værdi.. De mister flere og flere rettigheder til andres produkter eller også vil de ikke betale for dem,og det bliver dyrere for forbrugerne som skal have en service per studie.

Imponerende de ikke kan enes om en samlet distributionskanal,en app til alt deres indhold..

http://www.recordere.dk/2017/09/bekraeftet-netflix-maa-sige-farvel-star-wars-marvel/

Men måske får det ingen betydning for danske brugere.
https://www.irishtimes.com/business/media-and-marketing/irish-netflix-viewers-will-be-unaffected-by-disney-move-1.3181192

#5

8. sep. 2017 18:12

#4 ville jo være at gøre kunderne tilfredse og det er ikke hvad film branchen har lyst til at gøre, de vil tjene penge. Men ja det ville være så dejligt hvis det skete :)

#5 Tror også det samme som dig, men igen. hvem vil have medlemskab på 10 forskellige streaming selskaber ? Skal de nok også alle sammen finde ud af Netflix er den perfekte måde at kunder kan se alles indhold på, på en måde de alle kan tjene penge.

#6

8. sep. 2017 20:02

#5 problemet er jo at ved at lave deres egen, tjener alle flere penge end ved at bruge netflix, netflix er bare ikke interesseret i at betale "gode" priser for andres ting, da deres egne er tjenestens mest populære.

men altså det er jo en ny branche, så ligesom med alle andre vil alle med på bølgen, de første 5-10 år s¨å går der 5-10 år hvor de langsomt uddør og så ender vi nok med at det meste er på 4-5 tjenester.....sådan går det altid med alt nyt

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger