Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 195

Bedste Liam Neeson-film?

 • Schindlers liste
  52%
 • Taken
  37%
 • En anden film
  6%
 • The Grey
  4%
 • Non-Stop
  1%
 • Sidste stop
  0%
 • Run All Night
  0%
 • Begravet i fortiden
  0%

#1

19. dec. 2017 22:06

Ser lige så kedelig ud som female ghostbusters...

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#2

20. dec. 2017 12:21

Ser lige så kedelig ud som female ghostbusters...Snipp (#1)

så kan du jo bare lade være med at downloade den.

#3

21. dec. 2017 00:04

#2 hvad har det at gøre med sagen ?

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#4

21. dec. 2017 00:26

#2 hvad har det at gøre med sagen ?Snipp (#3)

hvad har female ghostbuster at gøre med sagen? film med kvinder i? netpirat, smådum og mandschauvinist. du har godt nok trukket det korte strå her i livet.

#5

21. dec. 2017 00:48

#4 ved godt du er lidt på et crusade her, meeeen en geninspilning, med et all female cast, i en film hvor det originale cast var mænd, jeg kan godt lidt se hvor sammenligningen kommer fra :) og du sagde jeg diskuterede bare for at diskuterer, interessant.

#6

21. dec. 2017 00:51

#4 fordi som mange andre på den her side og andre forums, ikke kan lide reboots af film med all female cast som #5 også skriver. Derfor sammenligner jeg det. Og lad vær med at personlig angribe mig på den måde når du ikke engang kender mig.

Hvis bare man kunne report dig til admin så du kunne få dit fortjente mute/ban.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#7

21. dec. 2017 06:45

#6 jeg hørte ikke nogen brokke sig, da man remakede filmen med George clooney. ligeså snart det er kvinder, kæfter du dog op om hvor ondt i røven du har over det.
ville også ønske at admin ville banne dig. der bør slet ikke være plads til folk, der bramfrit hylder netpirateri og slet ikke kan se hvad der er galt med det. det her er en filmhjemmeside med folk der elsker film. du er i gang med at ødelægge branchen med dit nasseri. skrid nu bare tilbage til nationen hvor folk er ligeså tungnemme og gumpetunge som dig selv.

#8

21. dec. 2017 10:55

#7 dit argument virker ikke rigtigt når den originale også indeholdt mænd i hans slæng. Det er jo lidt ligesom at man remaker bond med en kvinde som bond. Men jeg har ikke set den originale endnu og den er fra 1960 - jeg ser ikke så gamle film tit. Det er sjældent.

Og utroligt du stadig intet har lært fra de gange jeg har prøvet at forsvare mig selv over for dig. Jeg downloader ikke mere din klovn. Så stop med dit hele "nasseri" and shit. Du er en tåbe og du burde faktisk flytte over til nationen da du passer meget godt ind der med dine personlige angreb 24/7. Du har sikkert ingen uddannelse og et lavt lønnet job. Lav iq tror jeg også du har og du har ingen manners. Du respekter ikke folk som du selv vil respekteres og der er flere på det het forum der ikke kan lide dig. Som sagt så er jeg storforbruger af at gå i biffen og downloader ikke mere. Fat det nu din spasser unge. Man skulle tro du var en troll fordi du aldrig stopper med dit tuderi over det jeg har gjort. Grow up kid

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#9

21. dec. 2017 13:21

det er sjovt at du bliver ved med at snakke om personlige angreb. jeg har kun angrebet din holdning til netpirateri. måske farverigt men ikke noget omkring din uddannelse eller person i det hele taget for jeg kender dig ikke. nu fik jeg dog hele armen fra dig. pludselig er lavtlønnede ikke ligeværdige med højtlønnede og uddannede mennesker er tydeligvis de eneste med et værd i denne verden ifølge dig. og folk med spastiske lammelser bliver også fornærmet. hold da op hvor jeg lige lærte en hel masse om dig her, og jeg kan virkelig ikke lide det jeg har lært. du er jo et virkeligt ondt og ubehageligt menneske der føler dig bedre og større pga din uddannelse. utroligt nok at selv nogle uddannede mennesker som dig alligevel downloader film. man skulle tro at i var kloge og rige nok til at lade være men næ nej.

#10

21. dec. 2017 13:25

#8 #9 Tilbage til topic, tak!

#11

21. dec. 2017 13:29

on topic - jeg dømmer ikke film før jeg har set dem. ideen med et spin off af et remake der ikke var noget specielt i forvejen (det var originalen heller ikke), er dog ikke tiltalende. den kan dog stadig overraske og der er da nogle stærke skuespillerinder imellem, så måske bliver filmen i sidste ende seværdig. jeg har intet imod det er kvinder i stedet for mænd ligesom jeg også er ligeglad med hvilken hudfarve Bond har. hvis filmen fungerer så fungerer den. længere er den ikke. var det bedre hr just?

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger