Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 96

Bedste film med den danske titel "Dobbeltspil"?

 • Double Jeopardy (1996)
  60%
 • Reindeer Games (2000)
  22%
 • Backstabbing for Beginners (2018)
  5%
 • Sleuth (1972)
  5%
 • Sleuth (2007)
  4%
 • Masquerade (1988)
  2%
 • Nightkill (1980)
  1%

#1

29. mar. 2017 18:58

Den her film kunne jeg godt være varm på, synes da også det er en af de remakes der giver bedst mening. Synes den originale er overvurderet og dens alder ses meget tydeligt.

#2

29. mar. 2017 19:01

#1 Det er en af de få Stephen King filmatiseringer der er gode, sammen med Ondskabens Hotel.
Men ja den ser absolut ikke dårlig ud :) Ser frem til den nu :)

#3

29. mar. 2017 20:05

#2 Ja det ved jeg godt folk synes, men det er jo også derfor jeg kalder den overvurderet :)

#4

29. mar. 2017 20:18

#3 Tror nu også meget af det munder ud i nostalgi, det skal man lige huske. Trækker man det fra, så er den jo helder ikke så god som "vi" nok gør den til hehe :)

#5

29. mar. 2017 20:26

#4 ja må indrømme jeg ikke syntes den har klaret årerne særlig godt :) men ingen tvivl om at den har skræmt mange af os i de gode gamle dage

#6

30. mar. 2017 00:16

Den originale "It" skræmte livet af mig i de helt unge år. Jeg genså den lige igen for ikke mange måneder siden og synes stadig, at den holder max!

Men tilbage til det, det handler om: Undskyld mit sprog, men fuck hvor jeg glæder mig! Traileren har kun gjort mig endnu mere hyped. Og så er det en plus i min bog, at Finn Wolfhard (badass navn og knægt fra "Stranger Things") er med.

#7

30. mar. 2017 01:21

Jeg er positivt overrasket. Jeg har tidligere kritiseret billeder fra filmen men det her ser jo vildt godt ud.

Den skal ses.

#8

30. mar. 2017 11:41

Ser god ud. Bogen er suveræn men håber egentlig at de ændrer på bogens (og oprindelige films) slutscene. Personificeringen af ondskaben er der tandløs i modsætning til resten af historien, så der må de efter min mening gerne lave en bedre finale. Jeg kan ikke lige være mere præcis herom for ikke at spoile :-)

Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

#9

30. mar. 2017 18:44

ikke så langtid siden jeg så den første synes sku den stadigvæk holder 100 men glæder mig også til den her

#10

3. apr. 2017 10:39

Tim Curry gjorde det mesterligt som Pennywise. Jeg er ikke tilhænger af at man, for at overgå en forgænger, bare laver monsteret større/giver det større tænder/laver det endnu vildere, for på den måde at få den oprindelige til at virke mere uskadelig.

Man så det i Predators, hvor den oprindelige, mega-seje predator, forresten havde en "storebror" med større tænder osv. så man lige kunne nå at tænke "arhmen så var den Dutch var oppe imod slet ikke så slem".

Jeg er klar over, at man ikke kan "kopiere" den gamle pennywise, men jeg vil holde på, at vasketøjscenen og kloak-scenen var nogle af de mest uhyggelige (også rent æstetisk) i filmhistorien.
Tim Curry's Pennywise var jo så nedtonet, at han virkede som en rigtig klovn - og som så pludselig blev monsteragtig. Det virker umiddelbart til, at den nærværende Pennywise ikke har samme underspillede udgangspunkt, men er uhyggelig through-and-through, og det mister på den lange bane.

Men det er klart, at den oprindelige TV-films anden halvdel trængte til en genindspilning - og da man ikke kan det, må man tage det hele.

Og selvfølgelig skal jeg da se den. IT var en af de mest uhyggelige film fra min barndom.

"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger