Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 173

Bedste Christopher Nolan-film?

 • The Dark Knight
  40%
 • Inception
  18%
 • Interstellar
  17%
 • Memento
  9%
 • The Prestige
  6%
 • Batman Begins
  5%
 • Dunkirk
  2%
 • En anden film
  2%

Abernes planet: Opgøret

For hvor er det fedt, at en håndgranat-kastende abe kan kombineres med tanker om hævnens mørke samt barmhjertighed over for en Judas-forræder, der er så stor som en gorilla. Dermed viser "Opgøret", at der ikke er en naturlig modsætning imellem eksplosiv action og episk eftertanke. Imellem abe og menneske. Og så viser den, at Darwin havde ret: "Abernes planet" er kun blevet bedre.


Læs hele anmeldelsen

#1

13. jul. 2017 00:06

Lav nu forhelvede en ordentlig anmeldelse, din skovl. Altid skal du være kæk i den måde at skrive på. Korte sætninger, forfulgt af dine punktummer, om og om igen. Og dine humoristiske referencer, der skal formå at peppe et eller andet op. Jeg vil bare gerne læse en saglig anmeldelse som i de gode dage. Tag et kig på Benway's anmeldelser, fra før din tid. Se, det var en mand der kunne finde ud af at skrue spændende læsestof sammen.

Jeg håber, for hver gang at der lander en anmeldelse, til de gode, ventede film, at det for alt i verden ikke er dig, Just, som står bag. Men, det er det. Man skulle tro du havde patent på alle A-titler samt velomtalte indies, som der skal anmeldes. Er du bare grådig? Hvad med de andre anmeldere? Skal de bare spises af med kadaverne? Og det er mildest talt noget lort, for jeg får intet ud af at læse dem. Jeg bliver ikke begejstret, du giver mig ikke lyst til at ville se filmen endnu mere, end jeg i forvejen gør. Og det er ikke et godt tegn. For alt i verden, så håber jeg ikke at du kommer til at anmelde "Dunkirk" - men selvfølgelig, gør du det. Fuck it. Hvad fanden laver jeg overhovedet her på filmz. Videre til Moovy. De kan finde ud af det.

.

#2

13. jul. 2017 10:02

#1... Wow... bare "wow"...

Jeg vil nu sige tak for anmeldelsen og det gode arbejde fra Filmz (og Morten) :-) Jeg er sindssygt spændt på den her film og er kun blevet positivt overrasket for hver film, der er kommet ud. Den originale fra '68 var genial, men de følgende fire (mener jeg) film smadrede fuldstændigt det oprindelige billede. Heldigvis har Oprindelsen og Revolutionen genopbygget til perfektion. Glæder mig til at fuldende oplevelsen med Opgøret :-)

#3

14. jul. 2017 07:29

Nej hvor er det trættende at folk gang på gang, skal bruge mere tid på at kritisere anmelderne end snakke om selve filmen. Hvis I er så utilfreds, så find da en anden filmside. Vi er nogen der faktisk godt kan lide anmeldelserne herinde.

Personligt glæder jeg mig til at se filmen, ikke mindst efter anmeldelsen her. Jeg blev aldrig rigtig fanget af de gamle film, så dejligt at man har kunne få gang i denne franchise igen.

#4

20. jul. 2017 15:17

Så den i bio i går med 2 venner. Absolut den ringens film i serien synes vi. Se spoiler >>

Slet ikke begejstret for jarjar bing copy karakteren, og den lille pige. de gjorde filmen ringe og burde ikke være med.
Og nu kan Caesar tale flydende sprog, bedre end mennesket, WTF!

2/5 Stjerner herfra.

(Movie Geek Nr.1) (Freddator All the way.)

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger