“Bee Movie – Det store honningkomplot” byder godt nok på morsomme passager, men uden mindeværdige karakterer, og en animationsstil, der virker adskillige år bagud sammenlignet med samtidige animationsværker, må filmens stærkeste trækplaster siges at være komikeren Seinfeld, der desværre heller ikke rigtig formår at skabe andet end et let fornøjeligt indtryk af bien Barry B. Benson.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 Kram 16 år siden

Da jeg så traileren/teaseren første gang, var jeg utroligt skuffet over det var en animations film, troede først det var en komedie med Seinfeld, noget som f.eks. en personlig komedie-skuespiller krise efter serien.
...
If winning isn't everything, why do they keep score?
Gravatar

#2 BN 16 år siden

#1 - Kram:

Og hvad så NU? Stadig skuffet? Har du set Bee Movie?
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#3 filmz-Phelodivia 16 år siden

Jeg synes den var meget sød, og havde morsomme emner. Dog synes jeg ikke Renee Zelweeger (?) var et godt valg til Vanessa
Gravatar

#4 filmz-Bartman 16 år siden

Jeg ska dog ærligt indrømme at jeg ikk har set filmen endnu, men jeg er godt nok træt af at se tv-reklamer for den.. syns de har kørt i en evighed snart!
Gravatar

#5 nygaardpetersen 16 år siden

Den var nu meget sød. 4 stjerner herfra
Gravatar

#6 BN 16 år siden

Nå, så fik jeg set denne film. Jeg havde ingen særlige forventninger til den, eftersom Seinfald - komedieserien og manden selv - aldrig rigtig har interesseret mig. Nej, jeg tog kun derind for mit barnebarns skyld.

Men jeg må sige, at jeg fik en langt bedre filmoplevelse end forventet! Det er muligt, at flere ting ved grundplottet i 'Bee Movie' ligner noget man har set før, såsom i 'Antz', men i 'Bee Movie' bruges disse ting efter min mening langt bedre!

Filmen og dens humor virkede frisk og veloplagt, og der var mange virkelig gode grin at hente.

Karakter: 4½/6
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#7 BN 16 år siden

#6:

Hvem i alverden er "Seinfald"?
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#8 filmz-Liou 16 år siden

Overasker mig overhovedet ikke... markedet svømmmer i halvdårlige animationsfilm og da jeg så de første billeder fra den anede det mig at det var sådan det ville gå.

Skriv ny kommentar: