Det er da også birollerne, der redder “Bollevenner” fra at være en total bagatel og gør den til en nogenlunde jævn metervare af den forglemmelige slags, som man ikke har noget decideret imod, men som alligevel er for forudsigelig og personlighedsløs til at gøre indtryk. Så hjælper det ikke synderligt, at filmen forsøger sig med noget ironisk distance til sin egen genre og gør nar af de romantiske komediers udformninger, når den samtidig efterlever dem så fuldstændigt. Hvis man siger, at nogle konventioner er dumme, men alligevel følger dem slavisk, hvad siger det så i virkeligheden om én selv?

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 Frederik 12 år siden

Enig. Richard Jenkins er et lyspunkt i en ellers ret kedelig film.
Gravatar

#2 nwinther 12 år siden

Jeg finder det bemærkelsesværdigt, at en Kunis' karakter kan have et så afslappet forhold til sit sexliv men samtidig virke fuldstændig forskrækket i forhold til sin egen krop.

Hathaway i "Love and Other Drugs" leverede en troværdig præstation al den stund, at hun virkede afslappet ift. sex og krop og ikke manisk forsøgte at gemme sig under lagner og/eller Gyllenhall.

Det kommer til at virke som om Kunis befinder sig i Victoriatidens England, mens Timberlake har tegnet abonnement på nogle Marky Mark-videoer med et meget selvsikkert (ikke uden grund) og realistisk forhold til hele sin krop.

Timberlake paraderer rundt med røven bar i nærmest alle kød-scener, mens Kunis aldrig viser sig - og kun med (tydelig) body-double når det virkelig skal gå højt (hvad det ikke gør).

Jeg ved godt, at man bare kan se en pornofilm, hvis man er "in it for the pussy", og jeg forventer heller ikke full frontal. Jeg kan bare ikke forestille mig, at en pige med så forkvaklet et forhold til kønsaktens grimhed, vil indlade sig på "casual sex", ej heller at en fyr med Timberlake's karakters udstråling og kønsdrift vil nøjes med så lidt "show" fra sin partner.

Filmen har da flere "redeeming" sider IMO. Flere morsomme episoder og jeg synes Timberlake gør det rimeligt og bliver gang på gang bekræftet i, at knægten rent faktisk har skuespiltalent, selvironi og charme (hvad jeg absolut ikke kunne se i N*SYNC-dagene). (Han er fantastisk i Lonely Island videoerne).
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman
Gravatar

#3 elwood 12 år siden

[url=]Der var det navn igen[/url]
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#4 Kviesgaard 12 år siden

http://filmz.dk/film/bollevenner/biograf skrev:
Hvis man siger, at nogle konventioner er dumme, men alligevel følger dem slavisk, hvad siger det så i virkeligheden om én selv?


Stupid is, what stupid does?
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#5 Nicki52 12 år siden

Hvis man skal se på en god film om det her emne, er det nok "Venskab med fryns" der klart er meget bedre end "Bollevenner". Men det gode ved det var at slutningen ikke blev så cheasy som jeg troede, pyha. Men Timberlake og Kunis har god kemi, men i filmen vil jeg faktisk hellere lærer om karakterene, end se på de kedelige sexscener. Kutcher/Portman klarede det meget bedre, end Timberlake/Kunis. Patricia Clarkson, Richard Jenkins og Jenna Elfman var vidunderlige i filmen, kunne godt havde underværet Woody Harrelson.

Men er meget uenig med anmederen 6/6 2/6
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#6 bhs 12 år siden

Jeg fandt den faktisk ret underholdende, fordi jeg nok i det virkelige liv har gang i noget af det samme. Lyder meget corny, men den her film kunne let blive baseret på mit liv (nu)..
Gravatar

#7 jessup 11 år siden

Er meget enig i anmeldelsen, men mit største anke er at den ikke er morsom - en haltende romantisk del og en humour som mest befinder sig på det pudsige niveau.
This is just until June

Skriv ny kommentar: