Omsorg og ansvar: Det er i virkeligheden det, “Candy” handler om, og den rammer uomtvisteligt et og andet lige på kornet. Filmen er fyldt med frastødende situationer, der understreger, at et liv med stoffer næppe kan være nogen dans på roser. Det kan diskuteres, om filmens lyriske passager, med de to junkier pjaskende rundt i et svømmebassin, nu også er en nødvendighed for filmens helhed, men de skæmmer i hvert fald ikke en film, der forstår at administrere sit indhold og sit skuespil på en måde, så materialet aldrig bliver for slidt.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 filmz-rupert giles 16 år siden

Det er en virkelig god film, og anmeldelsen rammer den lige på kornet. Jeg er dog selv ret glad for de lyriske passager, men det er selvfølgelig en smagssag. God anmeldelse!

Hvad der ikke kan regnes for en smagssag er de to skuespilleres præstationer. De er fremragende! Ledger beviser at Brokeback Mountain ikke var et tilfælde, og Abbie Cornish BØR blive den næste store australske skuespillerinde! Hun spiller i samme klasse som både Kidman og Watts, så der er forhåbentlig store ting i vente.

En smuk, grum kærlighedshistorie. Se den!
--------------------------
That'll put marzipan in your pie plate, bingo
Gravatar

#2 MTK 16 år siden

Virkelig godt skuespil af Heath Ledger, er utroligt som han veksler mellem geniale roller, og.. ja.. 'Casanova' anyone?

Smuk film.
Gravatar

#3 frankdrebin 16 år siden

Så lige filmen igår, og må sige, at jeg er overrasket over hvor god den er, og velspillet.

Andmeldelsen rammer helt plet!

Skriv ny kommentar: