Der var stor efterspørgsel efter storladne, effektlæssede katastrofefilm tilbage i 90’erne, og “Dante’s Peak” fik lov til at stille adskillige millioner biografgæsters sult, men er siden hen gået lidt i glemmebogen. Det er faktisk en ganske hæderlig actionfilm, som formår at underholde på trods af en sløv optakt og talstærke klicheer. Både HD-DVD’ens transfer og lydspor er af høj kvalitet, og især inkluderingen af en strålende og grundig ‘behind-the-scenes’ dokumentar gør udgivelsen til et must for fans og et nøje kig værd for alle HD-DVD entusiaster.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 filmz-NIO 16 år siden

Fantastisk katastrofefilm. En af de bedste efter min mening, og så er det jo godt at høre at den finder sig godt til rette i HD.

En af de titler, der for alvor får mig til at tænke på om man snart skulle anskaffe sig sådan et HD apparat :)
Gravatar

#2 filmz-Sauron 16 år siden

Ja, den slog også mig totalt omkuld, da den kørte i bio. Og når bare film er så godt producerede som DP, så gør det ikke noget, at de også er forudsigelige.
4 * herfra
"Where are we going?" "Mexico."
"What's in Mexico?" "Mexicans."
Gravatar

#3 filmz-Kadann 16 år siden

"Har Harry ret? Får skeptikerne sig en alvorlig lærestreg? Får Rachel og hendes to børn geologen til at genopdage livslysten? Og gør børnene mon et eller andet fuldstændig åndssvagt, så Harry og Rachel bliver nødt til at redde dem og dermed give både filmens stuntkoordinatorer og effektmagere nok at se til? "Dante's Peak" bugner ikke ligefrem med overraskelser..

Fantastisk skrevet. :D
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#4 icetea 16 år siden

En superfed film ! Ligger i den høje ende :) Brosnan spiller rigtig godt, og det gør resten jo egentlig også. Længe siden jeg har set den, måske man skulle grave den frem et sted og få købt den :).

5/6
Gravatar

#5 The Insider 16 år siden

#3, thanks :-)
War. War never changes.
Gravatar

#6 filmz-jeangrey55 16 år siden

retig god katastrofe film jeg var 9 år da jeg så den men lavet var godt gjort brosnon gør det godt også børnene

Skriv ny kommentar: