Der er rigtigt lagt i ovnen til en storslået film. God historie, gode skuespillere. Men der er et eller andet der går galt. En historie er kun god, hvis den bliver fortalt godt. Det bliver den ikke helt her. Man bliver ikke helt fænget af den, måske fordi at man ikke helt føler med Claire. Det skyldes til dels Caviezel, han virker uoplagt, og han spiller slet ikke hans rolle troværdig. Den er også præget af klicheer.

Der er også alt for mange ligegyldige ting med i filmen. Claires søster, som i øvrigt spilles af Amanda Peet, kunne sagtens undværes, hun er der bare. Ok, hun ser godt ud – men det er ligesom ikke grundlag nok. I hvert fald ikke i en film som denne.

Det er en udmærket film, og den kan sagtens ses, men den er ofte forudsigeligt – ikke en god ting når der er tale om en thriller. Her skal man jo helst blive overrasket – men man ved simpelthen meget af tiden hvad der vil ske. Filmen trækkes betydeligt op af Ashley Judd og Morgan Freeman. Freeman er en af de få personer, som kan stjæle en hel scene uden at sige ord.

Jeg kan varmt anbefale “A Few Good Men”, som en appetizer til filmen.

Læs hele anmeldelsen her

Skriv ny kommentar: