“Elefantmanden” er en af filmhistoriens mest hjerteskærende og bevægende værker. Alle skuespillerne mønstrer ufejlbarlige kraftpræstationer, billedsiden er dyster og fortryllende, og replikkerne er uforglemmelige. Det er måske ikke David Lynch’ mest slagkraftige film, men det er muligvis hans bedste – et mesterværk, hvori alt går op i en højere enhed. HD-DVD’ens transfer er simpelthen fantastisk og mærkbart bedre end alle tidligere dvd-transfers af filmen, mens lydsporet er solidt, men ikke ligefrem overvældende. Mængden af ekstramateriale er næsten lig nul, men hvis man aldrig tidligere har set “Elefantmanden”, så repræsenterer denne udgivelse en ideel måde at stifte bekendtskab med filmen på. Varmt anbefalet til alle fans af Lynch og/eller hans værk.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 filmz-isaac 16 år siden

Klapper i mine små fedtede hænder. Hvor er det dejligt at se elefantmanden få 6 stjerner(filmdelen), OG at den er blevet udsendt som Hd-dvd.
Den har SÅ meget dybde og stemning, og er så gribende hele vejen igennem, at den skriger mesterværk hele vejen igennem. Hopkins i en af sine allerbedste roller uden tvivl.
Nu er den godt nok ikke 100% autentisk, men dette gør den ikke dårligere.
Elsker den udover alle grænser. Så smuk, så tragisk, så velspillet, og der er så mange scener der virkelig sætter ? ved så mange aspekter af det menneskelige sind, at den bør ses af alle filmentusiater over hele verden.
Isaac.
Gravatar

#2 filmz-isaac 16 år siden

Det skal lige siges at jeg også læste anmeldelse inde på highdefdigest for ca 6 måneder siden. Der fik den også 6 stjerne på filmdelen, og generelt regnes den jo også for at være et mesterværk.
Der vil ALTID findes minimalister der prøver at finde fejl hist og her, men det bør ikke påvirke folk til ikke at se den vil jeg håbe.
Gravatar

#3 filmz-Bruce 16 år siden

Se nu har du jo næsten overbevist mig :)
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#4 filmz-Is 16 år siden

Elefantmanden var en god film, men synes ikke at den rammer helt... Så 6 stjerner er for overvurderet efter min mening...
Gravatar

#5 filmz-Kadann 16 år siden

Ja, der kan vist ikke herske tvivl om, at jeg må eje HD DVD udgaven. Jeg tror ikke jeg har set den film, siden engang i midten af 80'erne, så det må vist være på tide at få den genset. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#6 pulse83 16 år siden

En fantastisk film med et fantastisk billedtransfer. Enig i alle aspekter af anmeldelsen!
Excuse me, Flo!
Gravatar

#7 filmz-karlen 16 år siden

Jamen manden ligner jo en elefant!
They got an electromagnetic umbrella!
Gravatar

#8 Bates 16 år siden

#7 - What...?? - FREAK!

Gravatar

#9 filmz-Whitetrash 16 år siden

Da jeg så den i tv i folkeskoletiden, var der en pige i klassen, der ikke var så heldig med udseendet, bl.a. med hareskår. Børn er jo onde, så hun fik herefter navnet 'Fante'. Det navn bar hun resten af skoletiden.
Wanna go for a ride? No thanks. No Thanks? What does that mean? That I dont wanna go. Go where? For a ride. A ride! Now thats a good idea: Ok lets go.
Gravatar

#10 chandler75 16 år siden

Ja, satans børn... I min skole var der også en med hareskår, Rasmus, som fik øgenavnet Rasmus Fladnæse.
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert

Skriv ny kommentar: