Suk. Da det blev offentliggjort, at karaktererne fra den fænomenale, aflivede tegnefilmsserie “Futurama” ville vende tilbage i en række spillefilm, jublede talløse fans ganske forståeligt. Men “Futurama: The Beast with a Billion Backs” er endnu mere rodet, ujævn og plat end den middelmådige “Futurama: Bender’s Big Score”, som udkom tidligere i år. Ikke én eneste af seancens utallige jokes rammer for alvor plet. Dvd’ens AV-præsentation er udmærket, og der medfølger en hel del ekstramateriale. Men selv ikke føljetonens største fans bør erhverve sig denne udgivelse, med mindre de allerede har set filmen og rent faktisk nød den. Der er yderligere to “Futurama”-spillefilm på trapperne. Tag jer nu sammen, folkens!

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 Morpheus 15 år siden

Synes nu den var ganske underholdene, det samme med den første film. Glæder mig til de to sidste.
Gravatar

#2 filmz-yoshimura 15 år siden

Spøjs lille reference til Shakespeares Othello - med sådan en titel skulle man tro, den handlede om sex eller utroskab, men det ved jeg ikke, om den gør.
the buses that charged past so overflowing with passengers that from the outside they looked like they were making a rush delivery of spare limbs to some far-off war
Gravatar

#3 duuk74 15 år siden

Synes nu den var på linie med Benders Big Score, som desværre også var under tv-seriens standard. Jeg var skuffet jo, men for mig er Futurama stadig bedre end så meget andet skrammel. Elsker universet. 6/10
100.000 lemmings can't be wrong
Gravatar

#4 Norrah 15 år siden

Det er ikke nær så godt som serien. Ingen tvivl om det, men jeg ender vel nok med at købe den alligevel. Det er som om deres ideer er mindre gennemarbejdet. Men jeg var underholdt, men flad af grin har jeg kun været af serien.
Gravatar

#5 Notional 15 år siden

Jeg synes til gengæld denne var langt bedre end Benders Big Score og var ret godt underholdt. Den havde den gamle velkendte futurama humor og udførte den godt. Ikke helt i top med de gamle futurama episoder, hvorfor den må nøjes med 5, men ikke desto mindre en god tilføjelse til futurama verdenen, der får hjertet til at varme hos gamle fans af serien. Jeg glæder mig til næste film; bedre eller dårlige end denne er ligegyldigt.
Problemet med socialisme er, at før eller siden løber man tør for andre menneskers penge - Simon Emil Ammitzbøll

Skriv ny kommentar: