“Grace Is Gone” er et dybfølt drama, der uden de store armbevægelser stimulerer både sindet og hjertet med en bevægende historie om tab og trøst. John Cusack og pigerne, som spiller hans døtre, er simpelthen fantastiske. Dvd-udgivelsen indeholder et exceptionelt transfer, men mængden af brugbart ekstramateriale er lig nul, og lydsporet er rent ud sagt noget bras og er så forstyrrende, at skiven bliver umulig at anbefale. Filmen er helt klart værd at opsøge på dvd, men altså ikke herhjemme.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 davenport 15 år siden

Det kan sku da ikke være rigtigt, at man skal finde sig i lyden på den måde??
Det må selskabet da trække tilbage, det er jo en defekt.
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#2 Patriarch 15 år siden

Selveste Clint Eastwood har i øvrigt komponeret filmens behagelige score. Umiddelbart kan det måske virke underligt, at man har hyret en af verdens førende filmmagere til at skrive underlægningsmusikken, men som komponist har Eastwood altid været mester i behersket, minimalistisk musik, der fornemt understøtter og aldrig overdøver billederne. Eastwood havde garanteret også været stolt, hvis han havde lavet en film så stærk som "Grace Is Gone".


Historien er at Eastwood så filmen til en screening og kunne ret godt lide den. Han tilbød at lave musikken hvorefter man fyrede den hidtidige kompnist og skrottede hans arbejde så man kunne få Eastwoods navn på plakaten. Charming.

Man kunne håbe at de rent faktisk var utilfredse med musikken. Ellers er det noget af en sviner.
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”

Skriv ny kommentar: