Med “Hollywoodland” har Allen Coulter næsten fået den lidt for perfekte debut. Der er ikke gjort mange fejltrin i hans første spillefilm, der godt og vel rummer det hele. Og man kan derfor frygte for forventninger til instruktørens næste bedrifter. I første omgang bør man dog nyde dette opus for stemningen, skuespillet, fortællingen og nostalgien. Det bli’r i hvert fald ikke meget bedre.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 jessup 17 år siden

uhh jeg er bange, måske endda ængstelig for hvad instruktøren laver næste gang.
This is just until June
Gravatar

#2 elwood 17 år siden

Damm jeg glæder mig til at se den, også for at se Ben Afflek i en af hans så vidt jeg har forstået bedste roller. Den mand har jo været en del uheldig med sine roller, eller hva man lige skal kalde det, Kevin Smith formår dog at give ham gode roller.

Så jeg er ret spændt 8-)

J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#3 maniac 17 år siden

Men hvor kan man se den? Jeg kan ikke finde den hos nordisk films biografer..
Gravatar

#4 Vestas 17 år siden

#3 Den vises i hvert fald i Grand Teatret og i Cinemaxx.
You can just hang around outside in the sun all day, tossing a ball around, or you can sit at your computer and do something that matters! - Cartman
Gravatar

#5 filmz-Kadann 17 år siden

Den glæder jeg mig til at se. :)

#2 -

Jeg tror engang imellem at Affleck tager visse roller for den fede paycheck, ikke for udfordringen. Det er faktisk lidt synd, fordi han kan faktisk godt levere den gode vare, når han bliver udfordret af den rette instruktør.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#6 filmz-Angel Eyes 17 år siden

#5: ...ligesom det vel er med så mange af de højtbetalte skuespillere (hvem sagde De Niro i "Hide and Seek"??). Jeg giver dig helt ret i, at han jo indimellem leverer nogle rigtig gode præstationer - se bare "Changing Lanes" som et oplagt eksempel. Glæder mig til at se hvad han kan i "Hollywoodland" :)
Min dvd-samling: http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Nikolai%20Schulz
Gravatar

#7 filmz-Godzilla 17 år siden

Han har hvert fald vundet en pris for sin rolle. Men det kan i laese mere om her. Et interview med ham og Adrien Brody, fra politiken. Her naevner Affleck ogsaa pengene.

http://ibyen.dk/film/article233676.ece

God fornoejelse.
Gravatar

#8 filmz-Kadann 17 år siden

#6 -

Helt bestemt, alle kan vel overtales for den rette sum. En mand som Connery går jo også helt klart efter kassen, frem for udfordringen, hvordan kan man ellers forklare størstedelen af de film han har lavet de sidste 15 år. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org

Skriv ny kommentar: