Der er masser af storstilet action og flotte animationer i de to “Hulk Vs.”-tegnefilm på denne dvd, men bag kortfilmenes flotte facader gemmer der sig et par dybt forudsigelige og ordinære historier. Begge film ser fremragende ud på dvd og lyder lige så godt. Men manglen på ekstramateriale gør det svært at anbefale udgivelsen til andre end superheltenes mest trofaste fans samt de unge drenge og piger, som synes den danske sendeflades tegnefilmsserier er lidt for børnevenlige.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 traun 14 år siden

Begge film er afsindig flotte. Både karaktererne og deres omgivelser er ekstremt detaljerede


Hmm, i så fald er billederne valgt til anmeldelsen ikke repræsentative for resten af filmene, for personernes detaljegrad ligner ærligt talt noget fra billige tv-produktioner (kantede, få detaljer, få frames i animationerne).
Gravatar

#2 The Insider 14 år siden

#1, det er mildest talt en helt anden oplevelse, når der også er bevægelse i billedet ;-)
War. War never changes.
Gravatar

#3 filmz-Utyske 14 år siden

Det er da en særdeles fjollet udgivelse. Den oprindelige historie om Wolverine vs. Hulk er en ganske underholdende én, der foregår i Canada, hvor Wolverine stadig er Weapon X, hvor man udforsker Hulks ensomhed og hvor sagndyret Windigo er indblandet, hvorfor man ikke har brugt den, forstår jeg ikke.
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.
Gravatar

#4 filmzkim 14 år siden

#2
Jeg synes ikke, billedsiden er specielt imponerende.

Skriv ny kommentar: