Filmen er optaget i Kina og byder på adskillige maleriske scener akkomponeret af Alexandre Desplats betagende Golden Globe vindende score. Indpakningen er således upåklagelig, men til gengæld halter filmens tempo indimellem, og lidt mere drive i fortællingen savnes. Ligeledes bliver baggrunden for den politiske konflikt aldrig rigtig berørt, hvilket gør den side af historien noget sporadisk.

Naomi Watts er strengt taget for gammel til rollen, men man tilgiver hende for hendes blændende håndtering af Kittys store omvæltning. Selvom han ikke just er en særlig troværdig englænder, så er Edward Norton også god som den mutte læge, hvis indesluttethed utvivlsomt bærer en del af skylden for de kvaler, der bliver ham til del. Parret suppleres fornemt af en karismatisk Liev Schreiber og en fornøjelig Toby Jones.

Som en gammeldags filmoplevelse af den slags, der sjældent laves mere, er “Kærlighedens slør” et godt bud på en romantisk, fortryllende beretning. Ikke overvældende og ikke overraskende, men en eftertænksom historie om den kærlighed, der kan blive afsløret i os alle.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 chuck 17 år siden

Min første indskydelse var umiddelbart, at denne film ville være gabende kedelig. Blev positivt overrasket, synes virkelig den har noget at byde på.
How far does a girl have to go to untangle her tingle? Deep Throat (1972)
Gravatar

#2 filmz-Scarface 17 år siden

Håber på, at Edward Norton får en rolle i The Departed 2 fordi han er en dygtig skuespiller, og så kommer han fra Boston.
Oasis' nye album "Dig Out Your Soul" ude i oktober 2008
Gravatar

#3 jessup 17 år siden

...eller godfather 4
This is just until June
Gravatar

#4 filmz-jonasgr 17 år siden

Det bliver noget af et budget den film får, med alle de stjerner der skal med. Måske mere end Superman Returns :)
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"

Skriv ny kommentar: