Der er meget at kritisere og ikke meget at rose i “Killers”, som forsøger at kombinere latter med spænding, men som fejler grumt på begge fronter. Humoren er flad, romantikken ikke-eksisterende og actionscenerne kedelige. Konceptet om et hyggeligt nabolag, der viser sig at være fuld af lejemordere, kunne have været sjovt, hvis manuskriptforfatterne blot havde givet filmen et stort skud sort galskab, men i stedet præsterer den også at få det gjort til et trættende element.

Vi sidder derfor tilbage med de to stjerner, der ikke formår at banke liv i det døde manuskript, og som heller ikke kan afhjælpe den lade instruktion. Ja vist, de ser begge ualmindeligt godt ud, men man sidder alligevel tilbage med ønsket om, at de ville bruge lidt flere timer på at lære skuespilfaget og lidt færre på at træne mavemusklerne.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 zamm- 13 år siden

Ja vist, de ser begge ualmindeligt godt ud, men man sidder alligevel tilbage med ønsket om, at de ville bruge lidt flere timer på at lære skuespilfaget og lidt færre på at træne mavemusklerne.

HEHEHE! :D

Kan høre det er en af de intetsigende agentfilm, man skal holde sig langt fra!
Yo, homie. Is that my briefcase?
Gravatar

#2 Nicki52 13 år siden

Har lige set den - det tager lang tid før der sker noget og en skuffende slutning. Man bliver kun overrasket en eller to gange. Så skuffende film.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"

Skriv ny kommentar: