Denne nye, forlængede version af Ridley Scotts storslåede ridderfortælling overgår originaludgaven i enhver henseende. “Kingdom of Heaven” er blevet transformeret fra en middelmådig forbier til et glimrende storværk. Fans bør helt afgjort eje filmen på Blu-ray, hvor produktionens forbløffende billeder og uforlignelige lyde virkelig kommer til sin ret. Det er en stor skam, at skiven ikke indeholder andet end filmen og en enkelt trailer, når nu en fabelagtig 4-disc dvd-udgivelse eksisterer. Men alene kvaliteten af selve filmen og AV-præsentationen gør skiven til et must.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#21 filmz-bullettooth 16 år siden

Takker ærbødigst for denne anmeldelse, da jeg nu har fået endu et ønske at tilføje, til min famillies store irritation, meget korte fødselsdagsønskeliste.
Kunne især godt lide analogien med koblinspunktet...hehe!
--------- for rent ---------
Gravatar

#22 The Insider 16 år siden

Tak for rosen allesammen! :-) Glad for at høre, at jeg kan være med til at få endnu flere folk til at give den nye udgave af filmen en chance.
War. War never changes.
Gravatar

#23 MuManden 16 år siden

Nu har jeg efterhånden haft director's cut i dvd udgaven stående i 3/4 år! uden at have fået den set endnu.
Nu må jeg vist lige til at få taget mig sammen, til at få den set.
http://profiles.us.playstation.com/playstation/psn/profiles/MuManden
Gravatar

#24 filmz-Crystalstar1200 16 år siden

Ja, tak endnu en god anmeldelse og denne gang er jeg mere enig med dig i dine karakterer Insider ;)

Jeg har nu tænkt mig at beholde min DC DVD alene for ekstra guffet og så have BD'en når man rigtig skal nyde en storfilm [Reklame]som fx Grand Prix eller Mutiny on the Bounty[/Reklame] i en flot udgave.
---------------------------------------

*** Den Som Elsker Meget - Udretter Meget ! ***
Gravatar

#25 JannikAnd 16 år siden

Lyder godt. Bliver formentlig første BD-udgivelse til samlingen, når maskinen er i hus. Synes ellers, at bioversionen var fandens tam, men den konstante propogande her på sitet, må være begrundet.
Gravatar

#26 BN 16 år siden

Jeg har det med Director's Cut-udgaven af Kingdom of Heaven som jeg har det hver af de tre extended edition-udgaver af Lord of the Rings:

Jeg gider ikke se den korte udgave mere, for den forlængede udgave har skabt en helstøbt og fuldt ud tilfredsstillende film.

Og m.h.t. Orlando Bloom har jeg opdaget, at det der gør ham god i denne film - og som Legolas i Lord of the Rings - er, at han underspiller. Det er hans force, og det bør han holde sig til. Og så har manden jo faktisk et utroligt udtryksfuldt ansigt, som kameraet elsker at dvæle ved i f.eks. den nye, tilføjede scene hvor han er ude ved sin kones grav.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#27 filmz-Bruce 16 år siden

#24 Er der ikke også noget med, at DVD versionen har entracte og intermission som de gode gamle storfilm, men ikke BD versionen?
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#28 The Insider 16 år siden

#27, yes.
War. War never changes.
Gravatar

#29 filmz-Bruce 16 år siden

#28 Øv :(
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#30 The Insider 16 år siden

Ja, det var egentlig meget sjovt at have med :-)
War. War never changes.

Skriv ny kommentar: