Hvad, der holder filmen i omdrejninger, er dens to talentfulde stjerner, og selvom de sandt at sige ikke har den store kemi eller seksuelle spænding sammen, så formår de hver især at være den slags personer, man har lyst til at følge, og samtidig lykkes det for James Mangold at hitte på nok spøjse indslag til holde én ganske godt underholdt.

Ærgerligt er det dog, at man har nedprioriteret den romantiske og sjove side af filmen til fordel for den actionfyldte – især når nu actionscenerne er så uinspirerede, som de er her, hvor de slet ikke formår at skabe den mindste følelse af risiko for hovedpersonernes ve og vel. Det sidste kommer næsten komisk til udtryk i en scene, hvori Tom Cruise ganske ubekymret vader lige gennem en regn af computerkugler. Men naturligvis behøver han ikke at undvige dem – de undviger ham.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#11 fazz 13 år siden

Bedre end jeg havde forventet 4/6
"If you figure a way to live without serving a master, any master, then let the rest of us know, will you? For you'd be the first person in the history of the world."
Gravatar

#12 buddinge 13 år siden

Tynd kop te....3:10 to yuma kunne mangold da finde ud af at skabe nogle personer man kunne føle og holde med. Man kunne næsten ikke være mere ligeglad hvis diaz blev gangbanget og efterfølgende myrdet. GAAAB den var sørgelig. Men popcornene var gode :P
Honestly, have you ever seen anything like this?

Skriv ny kommentar: