Når filmen så på trods af alverdens gode intentioner og habile skuespilspræstationer ikke bliver en hel vellykket oplevelse, skyldes det først og fremmest det ekstremt forudsigelige og klichefyldte manuskript. I et stort omfang føles filmen ganske enkelt som en, man allerede har set alt for mange gange før, og tankerne driver hurtigt mod film som “En fremmed flytter ind” og ikke mindst “Vildt begær”. Man kender simpelthen formularen til hudløshed og bliver på intet tidspunkt det mindste overrasket over handlingens udvikling.

Det hjælper ikke at filmen – typisk for genren – ender i en serie overgearede og temmelig urealistiske scener, hvor særlig Abels motivation bliver særdeles tvivlsom. Det er en skam, når nu filmen har så mange gode sider, og man sidder uundgåeligt tilbage med følelsen af, at der ligger en rigtig interessant historie gemt et sted inde i fortællingen begravet under et bjerg af genbrugsmateriale. Alt er dog ikke tabt. Instruktøren Neil LaButes forrige film var “Wicker Man”, og sammenlignet med den er “Lakeview Terrace” det rene Shakespeare. I det mindste bevæger han sig i den rigtige retning.

Læs mere om Samuel L. Jackson i Moviola: Samuel L. Jackson – Bad Motherfucker

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 filmz-bigemaster666 15 år siden

er sikkkert ikke vær at se sam jackson du går sku ned ad bakke.
I am better known as Erlinggur666
Gravatar

#2 zamm- 15 år siden

Instruktøren Neil LaButes forrige film var "Wicker Man", og sammenlignet med den er "Lakeview Terrace" det rene Shakespeare. I det mindste bevæger han sig i den rigtige retning.

Hahaha, "det rene Shakespeare". det var alligevel nice ord! :D
Yo, homie. Is that my briefcase?

Skriv ny kommentar: