Der er så meget, jeg så gerne ville kunne lide ved “Me and Earl and the Dying Girl”. Fortælleglæden fejler intet, men formlen er så slidt, at selv ikke en kræftsyg nørdepige får mig til at græde til sidst. Michael Cera falmede for fem år siden sammen med 00’ernes indieskabelon, og Ellen Page og Scarlett Johansson fandt noget andet at give sig til. Den manierede drømmepixiepige er døende.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 Anders Baad Mai 8 år siden

Prøver ikke at være en troll, men elsker når Morten er utilfreds med en film, for 9 ud af 10 gange, betyder det, jeg elsker den. Sjældent har jeg været så uenig med en anmelder :)
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 8 år siden

#1 I så fald vil du elske:

http://filmz.dk/film/far-til-fires-vilde-ferie/biograf
http://filmz.dk/film/jens-munk-nordvestxpeditionen/biograf
http://filmz.dk/film/fifty-shades-of-grey/biograf

Spøgen til side: Byd da ind med, hvorfor du godt kunne lide 'Me and Earl and the Dying Girl' - og på hvilke punkter jeg i min tekst tager fejl :)
Gravatar

#3 Geekalot 8 år siden

#1 vil nu sige det er helt galt med jer begge 2 :) kun 45% af gangene han er galt på den Men han plejer nu at have ret når han anmelder danske lorte film :)
Gravatar

#4 Anders Baad Mai 8 år siden

Haha, godt skrevet Morten.
Jeg gider ikke læse anmeldelser, fra film jeg ikke gider se, så de danske film havde jeg ikke lige fanget :). Men må give dig, vi er åbenbart langt mere enige end jeg først troede :).

Har ikke set Me, Earl and a Dying Girl endnu, så måske har du ramt hovedet på sømmet. Har blot bemærket, at vi tit ser kvalitet helt forskellige steder :). Men god anmeldelse, glæder mig til at se filmen
Gravatar

#5 Morten Vejlgaard Just 8 år siden

#4 Og glæder mig til at læse din vurdering af den - så kan vi diskutere/skændes videre derfra ;-)
Gravatar

#6 Anders Baad Mai 8 år siden

Det er sgu en aftale :D

Skriv ny kommentar: