Det er efterhånden sjældent, at der udgives intelligente thrillers som “Michael Clayton”, der behandler publikum som en begavet folkemasse og ikke som en gruppe tungnemme popcornsgnaskere. Tony Gilroys cadeau til 70’ernes stemningsmættede thrillers er en intens, enormt velstruktureret og endda inspirerende film, der fuldt forståeligt blev Oscar-nomineret til bedste film. Udover filmen indeholder dvd’en desværre kun nogle få overflødige slettede scener og et enkelt kommentarspor, men kvaliteten af både filmen og AV-præsentationen sikrer udgivelsen en varm anbefaling.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 wimmie 16 år siden

Helt enig - sublimt skuespil og rigtig god historie. Havde ikke rigtig nogen forventninger til filmen, før jeg så den, så det var en positiv oplevelse :)
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#2 filmz-gofferoffer 16 år siden

Helt enig med anmeldelsen, Insider!

Det er virkelig en spændende thriller, en af de bedste af slagsen, og på det seneste har vi fået en bunke af samme kaliber. Den fik velfortjent en nominering for Bedste Film, og selvom den ikke vandt, forekommer den mig bare utroligt overset. Swinton, Wilkinson og Clooney gør det virkelig suverænt i denne film, og den er bestemt seværdig.

5 / 6
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.
Gravatar

#3 filmz-Daniel_Logan 16 år siden

Bedste "politiske" thriller siden Mann's _The Insider_.
----------
I am like a wild horse, and you can't tame me..
Gravatar

#4 Brian Iskov 14 år siden

Husk, at TV 2 har dansk tv-premiere på filmen i aften. Den kan absolut anbefales.

Skriv ny kommentar: