“My Date with Drew” er en fornøjelig og charmerende lille dokumentar. Ikke ligefrem nogen filmisk åbenbaring, men en film med nok gåpåmod og karisma til at fange opmærksomheden og stimulere lattermusklerne. Dvd’en er desværre en skuffelse på alle fronter, især manglen på ekstramateriale er ærgerlig, så denne dvd kan primært anbefales dem, der besidder en lige så stor interesse for alt involverende Drew Barrymore som filmens hovedperson. I så fald er der absolut ingen vej udenom.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 filmz-bullseye 17 år siden

Sikke en opmundrende film!!!!

Det er sjældent men virkelig kommer til at føle de samme følelser, som personer i en film, dokumentar eller andet medie. Men i denne film får man virkelig medfølelse med fyren, der desperat forsøger at få denne date, ved at gøre alt der står i hans magt!

Man sidder virkelig og håber på denne date, og da det så endelig lykkes, lige efter fiaskoen med de 30 dage, er det dobbelt glæde... Dette er virkelig en underholdende dokumentar, som siger ret meget om, hvordan man bare skal følge sine drømme og ikke lade noget stå i vejen! En meget opløftende film

Gravatar

#2 Tylerdurden 17 år siden

My date with Drew er en af de dejligeste "film" der lavet de sidste ti år!
Man griner, man græder og man sidder på det yderste af sæddet og bider negle.
Kort sagt: Det er bare KANON underholdning!
You stay classy, San Diego. I'm Ron Burgundy?

Skriv ny kommentar: